OVO JE RAZLOG ZAŠTO JE SVAKI PARTNER PRESAVIJE PREKO KOLENA! Nadežda progovorila o onome što kod muškaraca IZAZIVA NASILJE! Pevačica ZAPREPASTILA!
Foto: Printscreen Magazin In

sad zna, ali kasno

OVO JE RAZLOG ZAŠTO JE SVAKI PARTNER PRESAVIJE PREKO KOLENA! Nadežda progovorila o onome što kod muškaraca IZAZIVA NASILJE! Pevačica ZAPREPASTILA!

Rijaliti -

Nadežda Biljić gosotvala je u jednoj emisiji a tom prilikom otkrila zbog čega je u više navrata bila žrtva nasilnika, odnosno bivših partnera.

"Ja sam prvenstveno prijatelj u partnerskim odnosima, ja njima zapravo jesam, a to što oni meni nisu, to je njihov problem. E sad, tu dolazimo do one muške nesigurnosti. Muškarci generalno kod mene kada me upoznaju oni misle da sam ja neosvojiv tron i svi me se boje. E onda kada ih ja pustim blizu sebe", započela ja Nadežda.

"Kako si bre neosvojiv tron u onim rijalitijima ti si bre imala najveći broj muškaraca? A puštala si ih onoliko", upitala je radoznalo ali i malo začuđeno voditeljka.

foto: Printscreen Magazin In

"Ali vidi, kada ja sebi dam šansu da ih pustim blizu sebe. A šta da radim, kad volim. Dešava se to da steknu pogrešno mišljenje o meni, pa da ako sam tolerantna da sam glupa pa da mogu da rade sa mnom šta hoće. Između ostalog i da fizički nasrnu na mene. To ne govori o njima, to ustvari govori o meni, da sam ja ustvari imala pogrešnu percepciju sebe, i samim tim takvu energiju davala drugoj strani. Ja bih se sklonila da sam ja to videla na vreme", zaključila je pevačica.

"Ja sam se sada sklonila, meni ne pada na pamet da se ja vraćam onome ko je mene udario. Ko te udari jedanput, udariće te ponovo", bila je sigurna Biljićeva u emisiji "Magazin In".

foto: Printscreen Magazin In

Kurir.rs, MV/ Foto: Printscreen Magazin In

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja