TARU SIMOV PRETUKAO DILER?! Odvukao je u mrak, udario prvo u stomak, pa dva puta u glavu što je JAČE MOGAO?! A onda je izgovorio JEZIVU pretnju!
Foto: Printscreen

što je jače mogao

TARU SIMOV PRETUKAO DILER?! Odvukao je u mrak, udario prvo u stomak, pa dva puta u glavu što je JAČE MOGAO?! A onda je izgovorio JEZIVU pretnju!

Rijaliti -

Učesnica treće sezone rijalitija "Zadruga" Tara Simov našla se na meti nekoliko cimera sa kojima u rijalitiju ima nerazjašnjene odnose, pa se odmah na početku zakačila sa Filipom Mijatovim i Minom Vrbaški.

Tarin poznanik E. H. otkriva da je crnka nekoliko meseci pred ulazak na imanje u Šimanovcima doživela neprijatnu situaciju kada ju je muškarac od koga je navodno nabavljala kanabis pretukao jer je njegovo ime pomenula ljudima kojima nije trebalo.

Muškarac sa kojim se Simovljeva sastajala i od kog je navodno kupovala marihuanu saznao je šta je Tara uradila, pa ju je u mraku nekoliko puta krvnički udario i ostavio je u modricama.

"Tara je poznata po beogradskim klubovima jer je tip devojke koji voli da izlazi. Ima bitne informacije kada su starlete u pitanju i upoznata je sa time ko se bavi nezakonitim radnjama, a ko prostitucijom.

foto: Printscreen

Dok je boravilau Makedoniji, redovno je davala medijima informacije o tome koja zadrugarka je uzimala novac za seksualne usluge, ali i ko je zavisnik od marihuane, pa se na kraju i sama odala", otkriva nam sagovornik.

"Ona je više od osam meseci navodno nabavljala marihuanu od čoveka sa kojim su je povezali zajednički prijatelji. Imali su odličnu saradnju, a Tara je sve držala u tajnosti, ali sve se izjalovilo. Prilikom jednog izlaska ona je ljudima koje nije dobro poznavala pomenula imenom i prezimenom čoveka i upala u problem. Do njega je došla priča daje Tara pomenula njegovo ime, ali o tome ni s kim nije polemisao jer je hteo sa njom da se sastane.

"Tara je pozvala muškarca koji joj je navodno dostavljao marihuanu, a kad su se našli, s obzirom na to da je bio mrak, on ju je zamolio da sednu na klupu ispod obližnjeg drveta da je nešto krišom pita. Tada joj je rekao: "Kome si pričala da ja prodajem drogu, ali mi iskreno odgovori?" Tara je objasnila da nema pojma otkud mu takva ideja, pa je rekla da ga nikada ne bi izdala. On ju je tada udario u stomak pesnicom, a potom i dva puta u glavu što je jače mogao, a kad je počela da stenje, rekao je: "Nemoj još jednom da si mi ime spomenula. To je sve što imam da ti kažem", pa je onda brzim hodom otišao", rekao nam je sagovornik.

Simovljeva se posle toga pravdala da je pijana pala i tako zadobila modrice iako je nje priča svima bila sumnjiva.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Rijaliti/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja