ZBOG ŠVRLJANJA JOJ PROPALO SPONZORSTVO! Iva Grgurić varala HRVATSKOG TAJKUNA (70) sa njegovim drugom (60)! Sve stvari joj pobacao kroz prozor i uzeo stan od 300.000 €!
Foto: Sonja Spasić

Izneverila njegovu ljubav

ZBOG ŠVRLJANJA JOJ PROPALO SPONZORSTVO! Iva Grgurić varala HRVATSKOG TAJKUNA (70) sa njegovim drugom (60)! Sve stvari joj pobacao kroz prozor i uzeo stan od 300.000 €!

Rijaliti -

Učesnica treće sezone druga Iva Grgurić ušla je u Zadrugu, a brineta je u prošlosti bila čvrsto povezana sa hrvatskim tajkunom Marijanom Šarićem, a zbog veze s njim imalaje brojne probleme.

Naime, Iva je sa 70-godišnjim tajkunom, koji je više od dve decenije invalid, u romansi bila oko dve godine, a kad je saznao da ga je prevarila, uzeo joj je stan, koji joj je ranije poklonio, a koji vredi 300.000 evra.

foto: Printscreen

"Iva je u rijaliti ušla kako bi stekla veliku popularnost, a pred kamerama do sada nije želela da priča o vezama iz prošlosti. U Zagrebuje Iva popularna gradska devojka, uvek viđena u društvu imućnih momaka, a neretko ju je bio glas da voli veze samo sa starijim muškarcima. Ona je više od dve godine bila u vezi sa dobro poznatim tajkunom Marijanom Šarićem, koji je pre 26 godina oboleo od multipla skleroze, usled čega je ostao nepokretan. Činjenica koja pokazuje koliko je njihova ljubav bila jaka ogleda se u tome da joj je on poklonio stan koji vredi 300.000 evra. Poklonio joj je u smislu da joj je dao ključeve i pazario luksuznu nekretninu. Držao ju je kao malo vode na dlanu, a bio je poznat u gradskim krugovima kao veliki džentimen. Iako je sa Marijanom imala sve što je želela, Ivi se svideo Marijanov najboji prijatelj, koji je deceniju mladi od tajkuna. Šarić je naravno saznao za aferu, te je posle kratkog razgovora sa brinetom rešio da uzme stan, a izbacio ju je tako što joj je pobacao sve stvari kroz prozor", rekao je dobro upućen sagovornik.

"Marijan je Ivu mnogo voleo, ali je na kraju bio jako ljut na nju posle ra skida. Odmah je preuzeo sve obaveze oko nekretnine u kojoj je živela i rešio je da joj se na taj način osveti jer gaje varala", rekao je izvor.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.telegraf/Foto Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja