Najnovije vesti

GAGI ĐOGANI UPAO SA LJUBAVNICOM (19) U KUĆU, PA JE PRETUKAO! Vukao me je i udarao pesnicama dok je ONA gledala! Denser otkrio ŠOKANTNE detalje, pokazao i OŽILJKE!
Foto: Printscreen

Nasilje je iza njega!!!

GAGI ĐOGANI UPAO SA LJUBAVNICOM (19) U KUĆU, PA JE PRETUKAO! Vukao me je i udarao pesnicama dok je ONA gledala! Denser otkrio ŠOKANTNE detalje, pokazao i OŽILJKE!

Rijaliti

Gagi Đogani, koji se nalazi u rijalitiju Zadruga 3, davno je stavio tačku na brak sa Anabelom Atijas, u kojem je tukao i maltretirao pevačicu.

Nakon propalog braka, on je uplovio u vezu sa Milenom Mikić 2012. godine. S njom je bio dve godine u vezi koja je završila velikim skandalom.  Naime, Milena je optužila u javnosti Gagija da ju je tukao.

 

"Te noći došao je sa devojčicom od 19 godina. Već sa vrata videla sam da su oboje drogirani. Pitala sam ga: "Gagi, koga si to doveo u kuću?" Tu je nastao haos. Krenuo je s vređanjem i batinama. Vukao me je za kosu i udarao pesnicama u glavu. Dok me je on muški udarao, ta devojka je stajala i gledala. Uspela sam da pobegnem u kupatilo i, sva sreća, mobilni sam imala u džepu. Pozvala sam policiju. Ja sam sva u krvi završila u Urgentnom. Ne smem ni da zamislim šta bi bilo da nisam uspela da pobegnem", ispričala je Milena.

 

Gagi je priznao krivicu, ali i nju optužio za isto.

"Digao sam ruku na nju, ali to nije baš tako kao što je ona prikazala u medijima. Mi se više ne volimo i između nas ništa ne postoji. Policija mi je rekla da samo sudskim putem mogu da je izbacim iz stana. Ona me je isprovocirala i podigao sam ruku na nju. Milena me je gušila u krevetu, imam ožiljke po vratu i mogao sam i ja nju da prijavim", rekao je tada Đogani.

 

Milena se nakon toga povukla iz medija, a kasnije se zbližila s njegovom bivšom suprugom Anabelom Atijas je čak išla i na letovanje u Grčku.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...