POSLE JEZIVE ISPOVESTI BIVŠE ŽENE O GEJ AKCIJANJU I SILOVANJU: Zoki Šumadinac hoće da umre u rijalitiju?!
Foto: Printscreen

zgranuo

POSLE JEZIVE ISPOVESTI BIVŠE ŽENE O GEJ AKCIJANJU I SILOVANJU: Zoki Šumadinac hoće da umre u rijalitiju?!

Rijaliti -

Šokantna ispovest bivše žene Zokija Šumadinca podigla je Srbiju na noge, ali on se po tom pitanju uopšte nije oglašavao. On se, pak, vratio u rijaliti koji je napustio zbog zdravstvenih problema, pa poručio samo da tu želi "i da umre ako treba".

Javnost spekuliše da je u pitanju sramota pošto ga je žena raskrinkala, ali niko nije siguran šta se tu zapravo dogodilo.

Naime, po povratku u "Zadrugu 3", Zoki se pozdravio sa svojim cimerima i objasnio im kako je posle obavljenih analiza.

"Za sada je sve okej i došao sam da vam dosađujem. Ja imam problema sa krvnim sudovima, ne smem da ulazim u hladnu vodu. Želim da zbog ekipe budem deo ovoga, ako treba i da umrem", zgranuo je Zoki.

foto: Printscreen

"Kasnije je došlo do suženja tih krvnih sudova koji udaraju na srce i šta je tu je, sad je sve okej, super je", istakao je on.

Podsetimo, bivša Zokijeva žena, Dejana, tvrdi da je on homoseksualac, pa je ispričala gadosti koje je radio dok su bili u nevenčanom braku. Takođe, ona tvrdi da je Zoki jednom došao u kuću sa nekoliko muškaraca, vezao joj oči, a onda su isti tipovi krenuli da se "ređaju" po njoj. Zoki o tome nije rekao ni reč.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja