Najnovije vesti

OTKRIO STROGO ČUVANU TAJNU, A NIJE SMEO! Miljana dva puta mesečno mora da izlazi iz Zadruge! Uhvatiće vas JEZA zbog čega
Foto: Printscreen

Žestoka svađa

OTKRIO STROGO ČUVANU TAJNU, A NIJE SMEO! Miljana dva puta mesečno mora da izlazi iz Zadruge! Uhvatiće vas JEZA zbog čega

Rijaliti

Miljana Kulić i Ivana Gajića žestoko su se posvađali, pa je Gajić na kraju ot

 

"Gospodin Pi*ikarović". Ja tebi ne želim da budem zanimljiva, ljudima jesam. Hajde reci šta misliš o meni", provocirala je Miljana Ivana Gajića.

foto: Printscreen/TV Pink

"Ti si dvorska luda", odgovorio joj je Gajić.

"Ako mi je to najveća mana, onda sam srećan. Ti nisi kompetentna da bilo šta kažeš ili komentarišeš. Što si sujetna? Imamo super relaciju dok ne kažem nešto što tebi smeta. Ja se uvek šalim na svoj račun. U tvojoj glavi su samo p*deri i k*rve. Što bih ja tebe zvao "ku*vićkom", ja ne umem tako prosto da se ponašam. Mene ne zanima to što ti pričaš, jer mi nije bitno tvoje mišljenje", pričao je Gajić.

 

"Neću više da se sprdam sa tobom, pošto te to vređa. Kakav si ti novinar? Ti si ovde rijaliti igrač", uzvratila mu je Miljana.

 

"Ti ovde služiš da budeš dvorska luda. Ja sam ovde kao opozit dvorskoj ludi. Tebi je ovde svaka svađa p*nis", nastavio je Ivan, a Miljana je onda apelovala na čelnike produkcije da osobe gej orijentacije ne ubacuje, na šta je Ivan šokirao sve otkrićem:

 

"I neka bude što manje učesnika sa "F" dijagnozom. Sudska presuda je bila da moraš dva puta mesečno da ideš kod psihijatra", vikao je Gajić na šta se Miljana u momentu sledila, o nda je tražila da da dokaz za svoju tvrdnju.

Kurir.rs/Printscreen

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...