MOŽDA NIKADA NEĆEMO IMATI PRILIKU DA IMAMO DECU!   Miljana i Zola odlučili šta će biti sa bebom, a onda im je mama Marija dala SAVET zlata vredan! (VIDEO)
Foto: Pritnsceen

NIJE UŠAO DA BI ABORTIRALA!

MOŽDA NIKADA NEĆEMO IMATI PRILIKU DA IMAMO DECU! Miljana i Zola odlučili šta će biti sa bebom, a onda im je mama Marija dala SAVET zlata vredan! (VIDEO)

Rijaliti -

Marija Kulić je tokom večeri povela ozbiljan razgovor sa Miljanom i Lazarom Čolićem Zolom, a glavna tema je bio stambeno stanje i biznis koji će pokrenuti nakon završetka rijalitija, a da budu sigurni da će im to obezbediti budućnost kako bi mogli da oforme porodicu.

foto: Pritnsceen

Dok je Marija predlagala da Miljana izdaje apartmane, ona se dosetila da bi mogla da otvori taksi stanicu. Nakon ovog razgovora Miljana i Zola su rešili da sumiraju sve, a Kulićeva je prelomila i odlučila da će živeti u Čolićevom rodnom kraju.

- Videćemo šta ćemo sa poslom, da obezbedimo stambeno pitanje i onda ćemo nešto pokrenuti. Moja mama je rekla da joj nije problem da uzme slobodno i dva meseca da bude sa nama. Ne želim sam da donesem odluku - rekao je Zola.

foto: Pritnsceen

- Ništa, onda idemo u Derventu kod tvoje mame. Ja sam mislila da prvo sredimo život. Lazare, ne možemo sami sa bebom i opet nespavanje zbog bebe. Da li si ti saglasan da kada izađemo odavde sa Željkom i kada obezbedimo život da napravimo dete - pričala je Miljana.

- Ja sam ti rekao da nisam za to, ali...(ostao je nedorečen). Moramo se malo izdignuti. Možda nikada nećemo imati priliku da imamo decu. Ja nisam ovde ušao da bi ti abortirala - pričao je Zola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track