POMAHNITALI SIN ZGROZIO SRBIJU SRAMNIM PONAŠANJEM SA PROSTITUTKOM, A SESTRA OGORČENA: Oglasila se JADNA MAJKA Uroša Anđelića! Evo šta je imala da mu poruči!
Foto: Happy screenshot

Ljudi sa gađenjem posmatrali u televizijskom programu

POMAHNITALI SIN ZGROZIO SRBIJU SRAMNIM PONAŠANJEM SA PROSTITUTKOM, A SESTRA OGORČENA: Oglasila se JADNA MAJKA Uroša Anđelića! Evo šta je imala da mu poruči!

Rijaliti -

Nakon skandala koji se dogodio u vili "Parova 8" , kada je prostituka Vida Kokić oralno zadovoljavala unuka Ere Ojdanića Uroša Anđelića, javnost u Srbiji se ne smiruje. Sada se oglasila i Uroševa majka, za koju je Era ranije izjavio da od sramote ne sme na ulicu da izađe.

Iako produkcija, zajedno sa glavnim i odgovornim urednikom "Hepi" televizije Milomirom Marićem negira da se ovaj incident dogodio, gledaoci su se svojim očima uverili u snimke koji su emitovani na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

S obzirom na to da je pomenuti incident i dalje glavna tema domaćih medija, u vilu "Parova" telefonskim putem uključila se i Uroševa majka, koja je kako sama kaže, skandalizovana ovim činom.

- Ja nisam gledala ono što se desilo, ali su mi sve ispričali. Nije lepa slika. Sestra ti je ogorčena. Što se tiče pića, rekla sam ti da zaobilaziš to. Moraš da imaš granice, kako se igra i dokle se igra. Neću više da pričam na tu temu. Pristojno se ponašaj, neću da se nerviram više -rekla je majka takmičara pa mu se na kraju i sama obratila pokušavajući da urazumi pomahnitalog sina.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs, MV, Blic / Foto: Printskrin/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja