Najnovije vesti

IVANA KRUNIĆ VARALA ČEDINOG SINA PA JE IZJURILI IZ BENDA?! Ucenjivala oca i sina, tražila posebne uslove, SVE DOBILA NA TACNI, a onda joj je Čvorak upao u sobu i nahvatio je sa GASTARBAJTEROM
Foto: Sonja Spasić

Ganjala novog sponzora po dijaspori=

IVANA KRUNIĆ VARALA ČEDINOG SINA PA JE IZJURILI IZ BENDA?! Ucenjivala oca i sina, tražila posebne uslove, SVE DOBILA NA TACNI, a onda joj je Čvorak upao u sobu i nahvatio je sa GASTARBAJTEROM

Rijaliti

Ivana Krunić varala je Mihajla Rajičića, sina Čede Čvorka, sa kojim je godinama bila u vezi, zbog čega je i izletela iz grupe Luna.

Pevačica je plasirala priču kako je ona dobrovoljno napustila popularni bendjerje želela solo karijeru i bolju zaradu, ali istina je navodno malo drugačija.

foto: Printscreen/TV Pink

Naime, Ivana je bila u ljubavnoj vezi sa frontmenovim sinom skoro deset godina, sarađivali su, snimali pesme, planirali brak... A onda je ona poludela i navodno počela da flertuje i šara sa drugim muškarcima.

- Ivana je volela Mihajla, u njemu je videla budućeg muža, čoveka sa kojim će da provede ceo život. Volela je grupu Luna, volela je Čedu jer joj je dao šansu da postane slavna i da zarađuje za život. Sve je bilo super do jednog momenta kada je Krunička naprasno poludela i umislila da je opasna riba i pevačica - navodi izvor blizak Krunićevoj i objašnjava kako je gradila karijeru. 

- Kada je plavokosa Lidija Jadžić 2016. otišla iz benda, Ivana je ostala jedina pevačica u grupi. Ona je od Čvorka zahtevala da tako i ostane i da ne otvara konkurs za drugu pevačicu jer je sama u grupi zapaženija. Nije želela da joj neko krade slavu, za koju se godinama mučila. Mihajlo je uspeo da ubedi Čedu da Ivana bude jedina pevačica grupe Luna. Tada je postala još bahatija, tražila je veće pare. Ucenjivala je da samo ona ide po emisijama i slično.

foto: Damir Dervišagić

Ni njena bahatost nije bila problem, prihvatio je Čeda sve to zbog svog sina. Mihajlo je mnogo voleo Ivanu, planirao je da se oženi i da sa njom ima decu. Međutim, ona je promenila planove. Počela da se dopisuje sa drugim momcima, da flertuje s njima na nastupima. A onda i da razmenjuje brojeve sa uticajnim muškarcima i potencijalnim sponzorima koji bi joj pomogli da izađe iz grupe Luna i postane solo zvezda. Kada je Čeda zatekao da se ljubaka sa jednim dečkom u garderobi jedne diskoteke u dijaspori, poludeo je i sve ispričao Mihajlu. I on je pobesneo i tada je stavio tačku na vezu sa Ivanom. Čeda ju je nogirao iz grupe jer je bio razočaran. Zabranio joj je da peva pesme grupe Luna i da se predstavlja imenom ove grupe, u kojoj je provela deset godina. Ivana je bila slomljena, molila je za oproštaj, ali Rajičići su bili izričiti da više ne žele daje vide u svom domu.

Čeda nije odgovarao na pozive i poruke kako bi odgovorio na istinitos tvrdnji. 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/S.telegraf/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...