ISEĆI ĆE MU STRUJU, ISKLJUČITI VODU! Gagi Đogani neće imati gde da živi kad izađe iz rijalitija! A komšije ga baš OCRNILE i otkrile SUROVU ISTINU
Foto: Kurir, Aleksandar Jovanović Cile

Nije razmišljao

ISEĆI ĆE MU STRUJU, ISKLJUČITI VODU! Gagi Đogani neće imati gde da živi kad izađe iz rijalitija! A komšije ga baš OCRNILE i otkrile SUROVU ISTINU

Rijaliti -

Gagi Đogani skućio se na periferiji Beograda. Zgrada je prekrivena grafitima, a čim smo kročili unutra uočili smo gomilu neplaćenih računa adresiranih na Gazmena Đoganija, ostavljenih ispred ulaznih vrata. Deluje da ovaj rijaliti učesnik nije razmišljao unapred pa nije angažovao nikog da se pobrine za troškove do njegovog povratka u realnost.

foto: Printscreen

- Sigurno će mu isključiti struju jer, kao što možete videti, ovde ima najviše računa iz Elektrodistribucije i Infostana. On, inače, nije bio platežno sposoban da obaveze izmiruje na vreme, ali to će biti ozbiljna cifra kada izađe iz rijalitija - kaže jedan od komšija.

Kako nam Gagijeva komšinica koju smo sreli u zgradi kaže, svojevremeno su sa njim imali problem i oko novca za održavanje zgrade.

- Znate šta, on je meni kao komšija dobar. Nismo mnogo bliski i ne pijemo jutarnje kafe i slično, ali kad god nešto treba, tu smo jedni za druge. Nedavno je mog supruga zvao da mu pomogne kad mu je voda curila. Bio je i bolestan pa je jedna baka iz kraja čuvala njegovu ćerkicu Ninu. Nekad su se žalili da ne ispunjava obaveze za održavanje zgrade i da ne daje novac, ali ne znam šta je sa tim sada.

S druge strane, čim se iz ovog objekta izađe, na svega nekoliko metara su tezge sa potrepštinama za dom i alatima jer je pijaca u blizini. Tu nam otkrivaju da Gagi neretko svrati do njih, ako ništa, samo da se javi.

- Gagija sam svakodnevno viđao pre nego što je ušao u rijaliti, ništa loše za njega nemam da kažem. Dolazio je kod mene svakodnevno da se javi, nekada pazari nešto što mu za stan zatreba. Pozvao me je i kod sebe u stan par puta, na kafu. Bio je u vezi sa jednom Milenom koja je stalno kod njega boravila i ona je za mene najbolja žena. Jednom prilikom mi je napravila čak i rođendansku tortu da me iznenadi, nije htela da uzme novac za sastojke. Uvek je bila tako fina, žao mi je što nisu ostali zajedno. Gagi je imao svoje teške momente, ali poslednjih godina se potpuno promenio. Uvek mi je drago da ga vidim - priča nam denserov sused dok radi na tezgi.

foto: Printscreen

Iz radnje mobilnih telefona kažu da je denser dolazi kod njih po pomoć - i to oko društvenih mreža.

- Desi se da mu Instagram zablokira pa on ne zna šta da uradi i prošeta do nas. Ali uvek je izuzetno fin - navodi mlada radnica.

Luna i Đole mu pomažu finansijski

Na ulasku u pijacu nalazi se radnja zdrave hrane, gde je Gagi stalna mušterija.

- Često svrati, bademe i lešnike kupuje za ćerke. Kad god je tu pazari nešto i uvek je pristojan - kažu nam radnice, dok iz obližnje prodavnice dodaju i da ih je Đogani sve častio kada je Luna pobedila u rijalitiju:

- Šeta često po pijacu, svi ga znaju. Neki ga vole više, neki manje, ali nikada ne pravi incidente. Pričalo se da mu brat pomaže finansijski, a i Luna. Kada je pobedila u rijalitiju, on je sve častio pićem, bio je mnogo ponosan. Stalno priča o njoj i hvali je, vidi se da je obožava. Kad je u kraju, navrati i do kladionice, voli da odigra koji tiket.

foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track