Najnovije vesti

UROŠE, ŠTA MI NAPRAVI?! NARODNJAK ĆE POTROŠITI BRDO LOVE: Era Ojdanić polupao sve po motelu, pa mu pozlilo, a sve zbog UNUKA! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

ČEKA GA PRAVA DRAMA

UROŠE, ŠTA MI NAPRAVI?! NARODNJAK ĆE POTROŠITI BRDO LOVE: Era Ojdanić polupao sve po motelu, pa mu pozlilo, a sve zbog UNUKA! (VIDEO)

Rijaliti

Era Ojdanić zbog svog unuka Uroša Anđelića ostaće bez novca.

Naime, njegov unuk Uroš Anđelić u vilu je uspeo da unese jednu zabranjenu stvar i to kako je mnogi misle preko klavijaturiste Mikija, ali upravo je njegov deda glavni osumljičeni.

foto: Printskrin / You Tube

Zbog svega što se izdešavalo Eri Ojdaniću je pozlilo jer je svestan da zbog kršenja ugovora koje je napravio njegov unuk moraće da debelo plati grešku svog unuka. Ojdanić je u momentu dok je pratio "Parove", polupao sve flaše koje su mu se nalazile u ruci.

"Zar sve da izgubim zbog njega? Joj, Uroše šta mi napravi! Ostadoh bez svega zbog tvoje gluposti, šta ti je deda govorio", orilo se u Erinom motelu!

Upućeni tvrde da će Eri najteže pasti oduzimanje njegovog automobila marke Mercedes, pa će ubuduće morati da se vozi kao svi ljudi - autobusom.

foto: Printscreen/Kurir TV

Era se kasnije javio u programu, a otkriveno je da je Uroš koristio mobilni telefon.

"Šta je ovo od jutros? Da li je moguće da je Uroš napravio takvu glupost? Ja motel ne dam. On mora da snosi posledice. Ja večeras dolazim, biće svašta", tvrdi Era.

Kurir.rs/K.Đ/Happy, Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...