Najnovije vesti

VIDI KOLIKO JE SATI A NEMA MI DETETA! Miljana doživela nervni slom: Mali Željko izašao iz rijalitija! Evo šta se DEŠAVA!
Foto: Printscreen

UZNEMIRENA

VIDI KOLIKO JE SATI A NEMA MI DETETA! Miljana doživela nervni slom: Mali Željko izašao iz rijalitija! Evo šta se DEŠAVA!

Rijaliti

Tokom sinoćnih nominacija vidno uznemirena Miljana Kulić obratila se voditelju u nadi da će joj on preneti bilo kakve informacije o sinu i majci. Naime, Marija je malog Željka izvela iz rijalitija kako bi ga odvela kod lekara, a ona se zabrinula jer im je duže trebalo da se vrate nego što je ona očekivala. 

"Ognjene, jel to držiš pismo u rukama? Mama i Željko su otišli u pola osam kod lekara. U osam je Željko imao zakazano, nema ih još uvek. Mnogo sam uznemirena, ako može produkcija da mi javi gde su... da li su krenuli, šta se dešava?" nervozno je upitala Miljana.

"Kad dobijem info, preneću ti", rekao joj je Amidžić smirenim tonom. 

Međutim, kako se i kasnije nisu vratili, nervoza j uje savladala pa je napravila haos.

foto: Printscreen

"Ognjene, molim te prijavi mi šta se dešava sa Željkom. U pola osam su otišli, jedanaest sati je, hvata me napad panika... Ruke mi se znoje, glava me boli, nije mi dobro! Mnogo se brinem. Neka mi javi produkcija šta se dešava, gde su, jer se mnogo brinem", rekla je ona. 

"Evo, javili su da je dobro, čekaju samo rezultate neke i dolaze", smirivao ju je voditelj.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...