ZAMRZLA MU RAČUNE I PODNELA ZAHTEV ZA RAZVOD! Edisa žena ostavlja BEZ KROVA, ostao je i bez NOVCA i prijatelja! DNO!
Foto: Printscreen Instagram

Nema više vraćanja

ZAMRZLA MU RAČUNE I PODNELA ZAHTEV ZA RAZVOD! Edisa žena ostavlja BEZ KROVA, ostao je i bez NOVCA i prijatelja! DNO!

Rijaliti -

Veza Edisa Fetića i Dragane Mitar privukla je ogromnu pažnju javnosti. Njih dvoje su imali turbulentan odnos kada je Fetić ušao u rijaliti s obzirom na to da se izjasnio da je oženjen Zilhom Karišik Fetić i da ne planira da se razvede.

Potom je Dragana prešla granicu prijateljstva sa Vladimirom Tomovićem kako bi povredila svog ljubavnika sa kojim je već dve godine u vezi. Par nedelja nakon njegovog ulaska ponovo su se zbližili i ozvaničili svoju ljubavnu aferu.

foto: Printscreen

Neki su stali na stranu njihove ljubavi, dok su drugi osudili ovakav postupak oženjenog muškarca. Edisov drugar otkrio je nepoznate detalje ovog ljubavnog trougla. Naime, njegov prijatelj je razočaran Fetićevim ponašanjem i ne može da veruje da je to isti onaj čovek sa kojim se družio godinama.

- Edis nema taj novac kako se predstavlja. On i Zilha su živeli u nedovršenoj kući u pedesetak kvadrata na spratu kuće, a u prizemlju su živeli njegov otac, majka i sestra. On čak nije ni taj frajer sa 15 ljubavnica kako se predstavljao Dragani kako bi je učinio ljubomornom.... Da je imao tolike veze i ljubavnice, ne bi dozvilio sebi da izgubi glavu za jednom ženom onako niskog morala. Dragana je njemu posle desetogodišnjeg braka prva ljubavnica u životu. Puno toga je lagao za crnim stolom, ne znam šta su mu motivi - priča on i dodaje:

- Nije istina da sa Zilhom pre Dragane nije bio u dobrim odnosima...on je Zilhu jako puno voleo i Dragana je njemu bila samo jedna vanbračna avantura koju je pokušavao da sakrije od svih. Tek nakon njenog izlaska iz Zadruge, kada je ostavio muž ona se okomila na njega. Mislila je da on ima neki veliki novac i trebao joj je sponzor u tom trenutku. On je zapravo od tada počeo da gubi glavu. Vidite, te profi k*rve i te kako znaju da zavrte mozak neiskusnim muškarcima. Sve je uništio. Izgubio je čak i nas, svoje prijatelje, koji se stidimo njega - ističe Edisov prijatelj.

On je otkrio i u kakvom je stanju Zilha, nakon svega što je prožive.

- Zvao sam skoro Zilhu da vidim kako je i kako su deca. Rekla mi je da je predala papire za razvod. Rekla mi je takođe da je i njoj predložen ulazaku Zadrugu, što je ona naravno odbila i da ne bi nikada na taj način ukaljala čast svoje dece i svoju čast i obraz. Sada mi je žao što smo mu poverovali. Kada je dolazila ekipa Pinka da snima emisiju o Edisu, nismo hteli da ih povedemo da vide gde zapravo Edis živi kako bi mu pomogli da svi misle da je on neki veliki biznismen koji ima para. Odveli smo ih da snime samo zgradu u kojoj Zilha živi u stanu koji je lično njen i veći od pedesetak kvadrata u kojima su živeli kao porodica - priča bivši drug i dodaje:

- Ono nešto kapitala koji su imali da bi ga ulagali u posao on je potrošio na Draganu i kako bi se predstavio kako on ima neki veliki novac. On je taj novac uzeo od svoje porodice, svoje dece. On je ustvari ostao bez ičega. Zilha mu je zamrzla račune kako bi spasila barem nešto. Kada je trebalo da uđe u Zadrugu molio je da podigne nešto para i da mu da kako bi sebi kupio garderobu za Zadrugu i kako bi roditeljima ostavio nešto novca. Zilha je ispala džek i otišla je do banke da podigne novac i da mu da (on bez njenog odobrenja i potpisa ne može više da uzme jedan jedini dinar) dok se ne okonča ceo postupak oko razvoda i podele njihove zajedničke imovine - rekao je Edisov prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.

foto: Printscreen, Magazin In

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track