Najnovije vesti

TI SI MONSTRUM, SRAM TE BILO! PRECRTAO SI SVOJU DECU: Edu naslednici nisu NAJBITNIJI! CEO RIJALITI NA NOGAMA OD ŠOKA!

KONAČNO PROGOVORIO O PORODICI

TI SI MONSTRUM, SRAM TE BILO! PRECRTAO SI SVOJU DECU: Edu naslednici nisu NAJBITNIJI! CEO RIJALITI NA NOGAMA OD ŠOKA!

Rijaliti

Edis Fetić odgovorio je na pitanje zašto je precrtao da mu je najlepši trenutak u životu bio rođenje dece i umesto toga napisao da je to dan kada je upoznao Draganu Mitar.

"Gospodin Torta" pokušao je da se izvuče iz onoga što je rekao, a mnogi su bili šokirani njegovim rečima.

foto: Printscreen

"Moj odnos sa decom znam ja kakav je, ne zna ni Dragana, niti bilo ko ovde. Ja se ne trudim nikoga da ubedim koliko sam ja vezan za njih. To je bila igra, trudili smo se što više tačnih odgovora da imamo, razmišljao sam u smislu u kom će ona napisati. Ljudi ovde mnogo više lažu nego ja. Neke stvari su istina, neke laž, neke igra, ovde je sve dozvoljeno", rekao je Edis.

foto: Printscreen

"Ja vidim da je tebi teško kada pričaš o deci. Rekao si da prvih čest meseci nisi imao utisak da si otac i da nisi bio tu prisutan. Nisam ni ja sa tatom provodila toliko vremena, ali sam jedva čekala da ga vidim, imam bolji odnos sa njim nego sa mamom", nadovezala se Matora.

foto: Printscreen

"Meni najsrećniji trenutak nije bio najsrećniji rođenje deteta. To što sam napisao za Draganu bila je igra", izjavio je Fetić, a Janjuš je dodao da mora da se zna šta je najbitnije, a to su deca.

"Srećniji dan mi je bio svadba, venčanje, nego rođenje dece", kazao je vidno uznemiren Edis.

foto: Printscreen

"Ti si, brate, monstrum. Igraš se sa svojom decom. Sram te bilo, ti si jedna budala, gadiš mi se. Ti ne zaslužuješ da te deca više ne pogledaju. Ušao si, osramotio ih sve, ti si precrtao decu", kazala je Zorica Marković.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...