MILIJANA U 2. MESECU TRUDNOĆE?! Napustila luksuznu vilu, a sumnja se da je ON otac! TRAŽIO JE PO BEOGRADU
Foto: Printscreen/Happy

Produkcija reagovala

MILIJANA U 2. MESECU TRUDNOĆE?! Napustila luksuznu vilu, a sumnja se da je ON otac! TRAŽIO JE PO BEOGRADU

Rijaliti -

Milijana Božić nedavno se požalila ukućanima da joj je loše, da svakodnevno ima mučnine i povraća, a produkcija sumnja da je ona u drugom stanju, piše Alo.

Učesnica "Parova" je imala seks sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem pre nego što je on, krajem decembra izbačen iz vile, a sada sumnja da je u drugom mesecu trudnoće, otkriva izvor blizak produkciji.

- Iako je otkrila ukućanima da u poslednje vreme često ima vrtoglavicu i mučninu, na pitanje pojedinih da nije u drugom stanju, Milijana se samo smeškala i govorila da to nije moguće. Međutim, poslednjih nekoliko dana počela je da sumnja u mogućnost da je trudna - kaže izvor.

foto: Happy screenshot

Produkcija joj je ponudila da je odvede kod ginekologa na pregled, ali pre toga da uradi test na trudnoću, što je Milijana odbila. Kako im je rekla, ako bude i dalje sumnjala da je trudna, ako se mučnine nastave, onda će im javiti.

- U želji da joj bude što bolje, organizatori su jednog dana odlučili da joj dozvole da izađe malo iz vile. Želeli su da je opuste na taj način, a možda i ubede da pristane na odlazak lekaru. Milijana im je bila zahvalna, pa je jedno celo popodne provela u šetnji centrom Beograda - kaže izvor, koji otkriva i da je Nemanja Stamatović Žabac čuo da je njegova draga van vile pa ju je tražio po gradu.

- Producenti su načuli da je Žabac izašao iz zatvora i da su mu prijatelji javili da se Milijana šeta centrom Beograda, pa su je nakon nekoliko sati vratili u vilu kako ne bi došlo do susreta - tvrdi izvor.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track