EDO SKORO ZAPLAKAO DOK JE PRIČAO O ZILHI! Posle 3 meseca izašao iz rijalitija zbog SUĐENJA: Moja bivša gospođa traži OVO
Foto: Printscreen/Premijera

ZASTALA MU KNEDLA U GRLU

EDO SKORO ZAPLAKAO DOK JE PRIČAO O ZILHI! Posle 3 meseca izašao iz rijalitija zbog SUĐENJA: Moja bivša gospođa traži OVO

Rijaliti -

Edis Fetić je nakon tri meseca izašao iz rijalitija, zbog suđenja u Novom Pazaru.

"Moja bivša gospođa traži 50 posto od honorara koji mi se isplaćuje. Privremeno je stavljena zabrana na honorar iz rijalitija. Zilha je zabranila i podizanje novca, navela je da nisam ostavio novac za decu, ali ništa neću ružno reći. Nikad ne bih ostavio decu bez novca", rekao je Edis.

foto: Printscreen/Premijera

Zilha se ipak nije pojavila na ročištu, jer je sa decom, a Edis se sa tim složio.

"Nisam ni očekivao da se pojavi, povela je decu na Zlatibor i treba oni da uživaju. Nema svrhe da mi nešto ne pričamo. Sve moje odluke su podržane, bile loše ili dobre. Vidim da je podneta i tužba za razvod braka i tekovinu stečenu u braku. To je to, polako se stvari otvaraju", priznao je u "Premijeri".

"Mi ne podržavamo kao porodica Edisa i Draganu. Kako je mogla da ga udara? Bolje ona njega, nego on nju. Ona želi da napravi nasilnika od njega, ali nema šanse", rekle su Edisove sestre.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Premijera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track