jezivo

PRALA JE NOGE NJEGOVOJ MAJCI! A za njega je poremećena? Brutalan okršaj Đoganijevih, a sve preko LUNINE GLAVE! (VIDEO)

Rijaliti -

Nakon što su zadrugari dobili uvid u razgovor Anabele Atijas i Jelene Pešić, kada joj se pevačica poverila o životu sa Gagijem, te odnosu sa ćerkom Lunom, glavni akteri prokomentarisali su ovaj potez, i ne sluteći kakva će drama Đoganijevih uslediti.

"Pričale smo, ona me je pitala, ja sam bila u krevetu... ona je došla i počele smo da pričamo spontano, ja se sad ne sećam kako je počelo", rekla je Anabela, a Jelena se nadovezala.

"Ona je otvorena za razgovor, pričale smo o svemu, o Vesni, Đoletu, njenom životu, mom životu... Ja nisam imala loše mišljenje o Anabeli, kad je bio onaj konflikt sa Mimom, Anabela je nju smirivala, ja sam rekla da sada može da shvati kada sam ja govorila ono kada je bila agresivna, ne volim da je vidim takvu. Kapiram da je tu bio i adrenalin i htela je sve da iskali i kaže, ali nisam imala loše mišljenje o njoj. Nego o tome kako se oseća Luna, zbog stvari koje su radili ovde.. O braku i to sa Gagijem, to što se dešavalo ne opravdavam nikako."

foto: Printscreen

Ovo je, pak, sve iznenadilo, budući da je Jelena bila dobra drugarica sa Gagijem. Tada je i on ustao pa za crnim stolom rekao:

"Ona je ovde rekla samo mišljenje, Anabela je imala potrebu da ispriča svoj život, da bi Jelena možda promenila mišljenje. Ona koga poznaje 5 dana ispriča ceo život, to je klasika. To je ispričala i Zorici, sama priča, sama odgovara. Voleo bih da zaobiđe moje ljude."

"Reče Gagi... Pa Gagi je na Fejsbuku napisao celu priču. Ovo je tako podmuklo", dobacila je Anabela.

"Držite se principa. Ako Gagi traži da se ne spominje porodica, a onda je on spominjao babu, kako su je tukli Anabelini roditelji... A ona je sve najbolje je rekla o tvojoj porodici . Ona je rekla za porodicu Đogani da se drže, da su tradicionalni, da je majka njihova oličenje poštenja i ljudskosti, ne znam šta ne on buni ovde, ne znam zbog čega se Gagi sada buni?" umešao se i Lepi Mića.

"Ako sam se ja skinuo sa te j*bene droge, došao deci, zašto uopšte spominješ? Znaš na šta mislim, zašto pričaš o tim stvarima? Ne možeš da ga pljuješ! Ja nisam bio pored mame, kao što sam bio pored tvojih babe i dede! Ti nemaš osećaja za decu, ti si poremećena osoba", urlao je Gagi.

"Ti si sve davao na drogu! Kad si ti mislio na decu? Ja sam ovakva zato što si me ti napravio ovakvom", uzvratila je oštro Anabela.

Gagi je tada počeo da uvlači i Lunu u svađu, pa ga je voditelj upitao zašto to radi. Pošto je bilo ustanovljeno da ne pričaju o istim stvarima i svađama uopšte, denser je malo spustio loptu, ali ne i skroz.

"Nema veze, ali na koji način je to uradila... Ljudi su se zgrozili, koji je to pristup prema detetu. Ona nju napada i haos je napravila, ona nema pristup", urlao je Gagi.

"On je spominjao njenu majku pre Đoleta, on je i te kako mešao njene roditelje i majku i sve. Đole je spomenut sam od sebe, isto tako ga je spomenula Luna", dodao je Lepi Mića.

"Anabela je prišla Đoletu i zagrlili su se i poljubili su se i izmirili su se i bilo mi je puno srce. Moraš da prestaneš da me blatiš, moraš da pričaš malo lepo o meni. Tvoja čestitka je ulaz u Zadrugu, glupačo jedna! Ti si željna kamere, ti bez toga ne može da živiš! Ona je poslala Zlatinom suprugu", uzvratio je Gagi.

"Da, a posle toga se odrekao u Amidžiju, on je napravio dete ženi koju je Slađa dovela u kuću kao svoje treće dete. Stariji je od nje 20 godina! Sram ga bilo! Ja sam tvojoj majci prala noge. Jeste, došla sam tebe da pobedim. Čovek je rekao da treba nekom Luni ko će da je kali i da treba neko da je kali još jače, ja sam mu napisala poruku da i njegovu ćerku treba neko tako da kali", besnela je tada i Anabela.

"Čovek nije ništa loše rekao, izvini što sam morao da kažem, možda sam sad uvalio čoveka u nešto", dodao je denser.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track