Najnovije vesti

LUNA ĐOGANI OD SVE TRI ZADRUGE ZARADILA OVOLIKO NOVCA? Anabela se dobro OPARILA, a Gagi najmanje
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile, Dragan Kadić

honorari

LUNA ĐOGANI OD SVE TRI ZADRUGE ZARADILA OVOLIKO NOVCA? Anabela se dobro OPARILA, a Gagi najmanje

Rijaliti

Luna Đogani već treću sezonu zaredom učestvuje u rijalitiju "Zadruga", a ovog puta sa njom su u Beloj kući i mama Anabela Atijas i otac Gagi Đogani. Mnogi komentarišu da su svojim ponašanjem, svađama, tučama i skandalima izgubili i poslednju trunku dostojanstva i ponosa, a često se spekuliše o tome kolike honorare su dobili za učešće u rijalitiju.

foto: Printscreen

Luna je u prvoj sezoni "Zadruge" osvojila drugo mesto i iz rijalitija, koji se završio u junu 2018. godine, izašla je, prema pisanju medija, bogatija za 40.000 evra i automobil vredan 19.000 evra.

Automobil je poklonila ocu, a već kroz dva i po meseca ušla je u drugu sezonu "Zadruge". Tada je, kako se navodilo, dogovorila mnogo veći honorar, a odnela je i pobedu, te je zaradila ukupno 170.000 evra. 120.000 je iznosio ukupan Lunin honorar za 10 meseci provedenih u "Zadruzi 2", dok je 50.000 osvojila pobedom u rijalitiju.

foto: Printscreen

Iako je u drugoj sezoni zaradila ogromnu svotu novca, Luna je nedavno priznala da je sve pare spiskala, da je ulagala u nekretninu i u pevačku karijeru, te da je čak ušla i u dugove koji iznose 25.000 evra.

To je bio glavni razlog da u martu ove godine Luna uđe i u "Zadrugu 3". Ne bori se za glavnu nagradu, već ima poseban status, a kako se šuška njen honorar za četiri meseca boravka u rijalitiju iznosi čak 100.000 evra.

foto: Printscreen

Luna je, dakle, učešćem u sve tri sezone "Zadruge" prema pomenutim pisanjima zaradila ukupno 310.000 evra, kao i automobil.

Ubrzo nakon Lune, u rijaliti se uselila i njena majka Anabela, koja je, prema pisanjima medija za to dobila honorar od 150.000 evra.

foto: Printscreen

Anabela je takođe priznala da je u rijaliti ušla zbog finansijskih problema.

Kada je reč o ceni nastupa Lune Đogani, u medijima se šuškalo da nastupi iznose 3.000 evra, što Lunin menadžer nije ni potvrdio, a ni demantovao.

"Mi smo išli i na prodaju karata, ali i na ugovorenu cenu. Otprilike je tako neka cena bila, nekad iznad, nekad ispod. Bilo je mnogo sabotiranja i to se zna. Ali ono što mogu da garantujem je da je Luna devojka koja gledamo samo sebe i svoju karijeru. Ulaže koliko god može kako bi bila što kvalitetnija" naveo je on.

Gagi, s druge strane, ima manji honorar od ćerke i bivše supruge.

Kako se piše, on zarađuje 2.000 evra nedeljno, te bi u slučaju da ostane do kraja iz rijalitija izašao sa oko 80.000 evra.

Kurir.rs / Blic / M.M.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...