Najnovije vesti

NISU SLOŽNI NI ZA PRAZNIK! Luna čitala čestitku, a Anabela SKOČILA kad je čula šta je napisala Gagijeva sestra! ŠOK!
Foto: Printscreen/Youtube

vidimo se na sudu

NISU SLOŽNI NI ZA PRAZNIK! Luna čitala čestitku, a Anabela SKOČILA kad je čula šta je napisala Gagijeva sestra! ŠOK!

Rijaliti

U toku je proslava Bajrama, a zadrugari su čestitali praznik porodicama i prijateljima. Luna Đogani pročitala je čestitku Nine Đogani, a kada je pročitala čestitku od Nađe Đogani, Anabela Atijas je odmah skočila.

foto: Printscreen/Youtube

"Tata, srećan Bajram, seti se koliko te porodica voli. Nikome ne veruje, tamo ti niko nije prijatelj. jedva čekam da izađeš, volim te beskonačno, ti si jedan jedini "pročitala je Luna Nininu čestitku, a zatim i čestitku Đoleta Đoganija.

"Dragi brate, pre svega Bajram šerif mubarek olsun. Okrenite se ljudima sa kojima trenutno živite, pružite im ruku pomirenja. Svako greši. Poštuj njihov razlog. Kad ti je teško, slobodno plači. Budi oslonac svojima, mislim na Lunu i Anabelu, oni su tvoji. Samo budi tu i ćuti i izdigni se iznad toga. Nije da te ne vole, nego traže pomoć od tebe. Ljudi viču kada su srca daleko. Znaš onu tatinu priču. Voli ih na tvoj način. Več četiri godine si čist kao planinski izvor. Tvoj brat Đole" pročitala je Luna pismo.

foto: Printscreen/Youtube

"Porodico moja, jedva čekam da vas vidim sve. Skupite se, kao za svaki Bajram, nedostajete mi puno, znači mi ovo pismo. Kao i svako koje ti pošalješ" poručio je Gagi.

Luna je krenula da čita i čestitku Nađe Đogani, koja je odmah izazvala haos kod Anabele Atijas.

"Divno što šalješ poruku da se skloni od majke. Videćemo se nas dve na sudu" rekla je Anabela.

Kurir.rs / M.M.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...