NAKON ŽUSTRE SVAĐE IVANE I IVE, OGLASIO SE OSMAN: Grgurićevu URNISAO, a evo šta je rekao o Stefanovoj vezi sa Šopićkom!
Foto: Sonja Spasić, Instagram Printscreen, Printscreen

nije birao reči

NAKON ŽUSTRE SVAĐE IVANE I IVE, OGLASIO SE OSMAN: Grgurićevu URNISAO, a evo šta je rekao o Stefanovoj vezi sa Šopićkom!

Rijaliti -

Pravi haos nastao je danas između bivše i sadašnje devojke Stefana Karića, Ive Grgurić i Ivane Šopić kada su njih dve zaratile na krv i nož, a nisu izostale ni užasne uvrede koje su njih dve upućivale jedna drugoj. Šopićeva je bila izrevoltirana Ivinim tvrdnjama kako je Stefan i dalje gleda, dok su pojedini zadrugari primetili da se Grgurićeva meša u trenutnu vezu bivšeg dečka. Osman Karić se oglasio i prokomentarisao celu situaciju.

Ni ovog puta nisu izostale teške reči na račun nesuđene snajke, a Karić smatra da je sve deo Ivinog plana da ponovo dospe u žižu interesovanja.

"Što se tiče svađa i čestih prozivki između Ivane i Ive naravno stoji Stefan, sa jednom je bio, sa drugom je sada. Jednu je pokušao da razume i zavoli, a drugu voli što ja kao otac odgovorno tvrdim. Iva je devojka koja je u rijaliti ušla spremna da zaigra na kartu patetike i žrtve, znajući da narod voli "ucveljene, ostavljene i napaćene" devojke koju svi napadaju i ne razumeju. To joj je u samom početku rijalitija pošlo za rukom kada je Stefana iskoristila za svoje mahinacije, gde joj je ta priča i pošla za rukom. Kasnije ulaskom u vezu sa Filipom Đukićem gubi na značaju, nema pitanja i pada u senku sada već ozbiljne veze Stefana i Ivane Šopić. Pokušava na sve načine da se vrati na scenu i u žižu interesovanja, pa evo koliko možete primetiti i čestim uplitanjem u vezu sada već pomalo glavnog ljubavnog para Stefana i Ivane. Nema je nigde, pravi greške, gubi podršku svojih fanova i otkriva pravo lice, lice jedne opasne žene koja zbog svojih ciljeva "gazi po leševima." Kad niste sigurni kakav je neko, postavite sto i dajte mu da jede, ako jede halapljivo, obilno, trpajući u usta, ne misleći na druge oko sebe, znajte da je loš covek, takva je Iva" rekao je Osman i dodao da i dalje podržava Ivaninu i Stefanovu ljubav, te da su svađe koje oni imaju normalne.

foto: screenshot Pink tv

"Kad je veza Ivane i Stefana u pitanju, nemam zamerki, ljubav je obostrana. 24/7 su zajedno, naravno u svakoj ljubavi su prisutne i čarke, svađe zasnovane na neosnovanoj ljubomori. Mislim da se vole, paze i non-stop maze, siguran sam da će ta veza opstati i u spoljnom svetu, ako ne bude mešanja ljudi sa strane" rekao je Stefanov tata.

Kurir.rs / Pink.rs / M.M.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja