šok

GAVRIĆ PROGOVORIO O GAGIJEVOJ VEZI SA TRANSVESTITOM?! Luna se zaprepastila, a tek da čujete šta je Anabela imala da KAŽE

Rijaliti -

Gagi Đogani i Mirko Gavrić raspravljajući se o denserovoj navodnoj vezi sa transvestitom napravili su opšti haos za crnim stolom "Zadruge".

"Pre dva dana smo imali raspravu i ti si izneo tvrdnju da sam ja homoseksualac, ja te sada molim da kažeš ime i prezime muškarca sa kojim sam bio u vezi?" pitao je Mirko.

"Ime? On je pre toga meni rekao da sam ja bio sa nekim muškarcem, iz tog razloga sam ja njemu uzvratio... Evo, sada ja tebi postavljam pitanje, kada sam ja tebi ispričao da sam bio sa muškarcem?" nadovezao se denser, dok je njegova ćerka Luna sve vreme u necverici slušala šta govore.

"Bili smo na Zlatiboru, bili smo u apartmanu i pričali smo o nekim događajima koji su bile traumatični, pa posle toga i smešni... Ti si ispričao da si imao vezu sa ženom, ali da nisi znao da je ta žena transvestit, a to je potvrdila i Anabela", rekao je on, pa Luna više nije mogla da ćuti.

"Tata, je l' se to stvarno desilo?"

"Luna, ti stvarno veruješ u ovo?" odgovorio joj je otac pitanjem.

"Nije, bre. Ti si rekao da si kao klinac, ali da nisi bio sa tom ženom, da se desila greška", dobacila je Anabela, pa se više nije ni znalo ko govori a ko se smeje.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track