SKANDAL NA FINALU KOJI NISTE MOGLI DA VIDITE! Nađa i Adam BRUTALNO napali Anabelu, Nina plakala, a kad je on uleteo HAOS
Foto: Printscreen, ATA Images

Iza kulica

SKANDAL NA FINALU KOJI NISTE MOGLI DA VIDITE! Nađa i Adam BRUTALNO napali Anabelu, Nina plakala, a kad je on uleteo HAOS

Rijaliti -

Đoganijevi su napali Anabelu Atijas i uputili joj sijaset uvreda, a branio ju je njen bivši muž Andrej Atijas, a u sve su se umešali i ostali članovi porodice.

Adam i Nađa Đogani bili su u superfinalnoj noći uz brata i ujaka. Oni su bili naoštreni na bivšu jetrvu i tetku zbog svega što se izdešavalo između nje, Gagija i Lune. Iako je Gagi pokušavao da ih ubedi da je ne diraju i da se ponašaju dostojanstveno, nisu ga poslušali.

foto: ATA images

Kako je Gagi izašao kao devetoplasirani, njih nije mrzelo da sačekaju da izađe i Anabela, koja je bila četvrto mesto, pa da je napadnu.

Sve se izdešavalo van kamera u bekstejdžu, prostoru između studija, u momentu kada je Anabela krenula napolje.

"Ludačo jedna, što pre da ideš na lečenje! Ušla si da se izlečiš, da ti bude bolje, a ti si sada još gora. Kako te nije stid i sram da onoliko lažeš? Moj brat te nije tukao. Sve si slagala jer si zlo. Ti se žena puna zla i gorčine", galamil je Nada na Anabelu.

Pevačica nije mogla da dođe do reči jer je njena bivša jetrva bila baš naoštrena da sve saspe uliice, a i mladani Adam nije bio ništa blaži pa se pridružio uvredama.

Što si pomenula moju mamu, sram te bilo! Znaš da me ta tema najviše boli?! Nekada sam te voleo, a sada sam ravnodušan prema tebi. Ne želim da te vidim. Ti si uništila Gagija, sad hoćeš i Lanu i Ninu. Želiš da nas one mrze. Neće ti uspeti, zlo jedno. Pukla si jer je Gagi srećan, a ti bi volela da ga vidiš u blatu! Majko-monstrume", dobacio je Adam.

foto: Printscreen

Usvađu se umešao iAndrej Atijas, a onda i Gagi, Nina i Luna. One su počele da plaću dok je Atijas stao ipred bivše žene, ne dajući da je više vređaju.

"Odbijte od nje. Dosta ste je pljuvali dok je bila unutra. Razlaz od nje", poručio im je Atijas, a zatim je Anabela prokomentarisala.

"Lepo sam rekla da će doći da me linčuju, i evo ih. Falio je samo Đole, ali Nađa je i njega nadjačala. Gde su im motke i hladno oružje da me dokusure posle ovakvih reči", rekla je Anabela nakon što su je izvređali.

Mala Nina je sve vreme plakala, a Luna i Gagi su je smirivali. Anabela je posle incidenta otišla zajedno sa ćerkom Ninom i bivšim mužem Andrejem, dok je Luna ostala da sačeka Marka.

foto: ATA images

Kurir.rs/S.telegraf

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track