BRANILA SI ANDREJU DA PLAĆA ALIMENTACIJU! LOŠA SI MAJKA: Miljana urnisala Anabelu, a ovako joj je ona ZAPUŠILA USTA!
Foto: Printscreen

SVAĐA U EMISIJI

BRANILA SI ANDREJU DA PLAĆA ALIMENTACIJU! LOŠA SI MAJKA: Miljana urnisala Anabelu, a ovako joj je ona ZAPUŠILA USTA!

Rijaliti -

Miljana Kulić je podsetila publiku koliko su Anabela Atijas i Luna Đogani bile bliske, a onda "osula" po Luninoj majci.

"Karma je ku*ka. Sve stigne. Pričam o Kiji Kockar. Bog vidi sve. Sećam se kako je u pozivu rekla da Kija nije uračunljiva, sada se to vraća. A za Miljkovića se slažem sa Anabelom, on je ogroman manipulator, spreman je na sve", govorila je Miljana, a nadovezala se Anabela:

foto: Printscreen

"Moram da kažem da se sada potpuno slažem sa Miljanom. Tada sam želela da stanem uz svoju ćerku, bila je unutra, da bar ima mene. U mojim očima Marko Miljković Lunu čini nesrećnom. Nisam mogla da je zaustavim, ni sa Slobom, ni sa Markom."

"Smatram da Slobi nije trebalo da se izvinjava, zašto? Povredio je dve žene!", rekla je Miljana.

"Imala sam potrebu, zbog mnogo ružnih reči koje sam izrekla. Jeste povredio, za to mu se nisam izvinila", odgovorila je Anabela.

foto: Printscreen

"Karma je kučka. Anabela nije ispala dobra majka. Mogla je da je spreči. Šta je bilo u četiri zida me ne zanima. Anabela je njih podržala. Moja majka nije ušla u rijaliti da priča tužnu priču, Anabela, prodala si apsolutno sve. Zašto nisi pričala o tome pre 15 godina? Ja ne podržavam nasilje i ne opravdavam Gagija. Tražila si oprost od Kije. Oprosti onda Marku Miljkoviću. Ti si branila Andreju da plaća alimentaciju. Da li ste ti i Andrej u vezi trenutno?", govorila je Miljana.

"Ja sam javna ličnost 25 godina, ja sam rešila sada da ispričam. Nisu me pozvali da uđem u "Zadrugu 1". Ja sam sad ušla. Nisam mogla da joj kažem da ću je se odreći. Ja sam duhovna osoba, morala sam da svima oprostim, i da tražim oprost. Njima (Luni i Marku) je sve oprošteno. Ja nisam mogla da se ne bavim svojom ćerkom. Kako sam ja mogla da mu zabranim da plaća? Da, u vezi smo, u vanbračnoj zajednici smo. Nek Bog da svima kako su zaslužili. Neka im oprosti. Nikome nisam poželela zlo", rekla je Anabela.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track