ŽANA UŠLA U RIJALITI SA MATOROM, A SAD IZBAČENA: Nije opstala na imanju, a iznela je Sanjinu TAJNU! Fran je samo deo IGRE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NIJE STIGLA DO KRAJA

ŽANA UŠLA U RIJALITI SA MATOROM, A SAD IZBAČENA: Nije opstala na imanju, a iznela je Sanjinu TAJNU! Fran je samo deo IGRE! (VIDEO)

Rijaliti -

Prošlonedeljni vođa rijalitija bila je Marija Kulić, a ona je za potrčke izabrala Vladimira Tomovića i Jovanu Ljubisavljević, dok je omiljena ličnost bio Marko Đedović.

Učesnici su u nominacijama izabrali Tomovića, a najmanje glasova publike imala je Žana Đorđević i druga je nominovana. U borbi za opstanak na imanju i sinoć je prvobitno organizovana igra u kojoj pobeda donosi dupliranje glasova.

foto: Printscreen

Rezultat je bio 93 posto za Tomović, a za Žanu 7 posto glasova te je ona napustila "Zadrugu 4" u kojoj je bila od samog starta sezone.

"Odnos Sanje i Frana je definitivno deo Sanjine igre. Nemoguće je steći bilo kakav vid emocije preko ekrana. Ponavljam, postoje emocije prema Jovani, vreme će pokazati svoje. Aleks je možda krenula celu priču sa Filipom možda zbog neke igre, ali je stekla emocije prema njemu. Odnos Paule i Tome ne bih komentarisala, mogu samo njih pojedinačno, jer su oni kao par tabu tema. To ne zaslužuje ni minut pažnje, sa moje tačke gledišta. Toma je i te kako pričao sve najlepše o svojoj ženi", istakla je Žana kada je napustila rijaliti.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja