Najnovije vesti

NIKOLA PRIZNAO DA JE LAGAO BIVŠU! Sanja Vučić saznala celu istinu pred POLICIJOM, skočila sa MOTORA, pa plakala kao KIŠA
Foto: Printscreen/Instagram

Iskreno

NIKOLA PRIZNAO DA JE LAGAO BIVŠU! Sanja Vučić saznala celu istinu pred POLICIJOM, skočila sa MOTORA, pa plakala kao KIŠA

Rijaliti

 Nikola Đorđević, biši dečko članice gurpe "Hurricane", Sanje Vučić, ispričao je sinoć da je lagao pevačicu, a kada je to saznala ona je plakala.

Kada su se upoznali, Nikola je imao 20 godina, a Sanja 27, pa je on slagao pevačicu da su isto godište. Ona je saznala koje je on godište kada ih je zaustavila policija, pa su prilikom provera njegov JMBG pročitali naglas.

- Kada sam ja nju upoznao, sa 20 godina, da kaže: "Vidi ga, ovaj, majmun, uzeo, nabildovao se". Kažem da sam '93, ona kaže: "Stvarno? Ja sam '93". Rekao sam joj: "Ma nemoj da lažeš, izgledaš mlađe", ona: "I ti izgledaš mlađe"... - počeo je priču Nikola.

foto: Printscreen

- To nisam smatrao ništa ozbiljno i to je trajalo i trajalo, celo društvo se okrene i govori da sam '93. Sve hoću da joj kažem, a ne znam kako da joj kažem, ona se već tada zaljubila - rekao je fitnes instruktor.

- Dolazi moj najbolji drug, nije bio u Srbiji nešto, dam mu telefon i napišem "Ja sam '93", kažem: "Buco, vidi šta mi je napisao ovaj, kakava budala", on pogleda i kaže: "Ja sam '93" i ona ne provali, jer nije slušala priču - rekao je on

.- Posle nas zaustavi policija i uzme nam lične karte i krenu da čitaju JMBG, ona skoči sa motora: "Daj tu ličnu kartu ovamo", znaš kakava je ona luda. Uzme onu ličnu kartu, pogleda, poče da plače, plače kao kiša - ispričao je Nikola.

- Policajci pitaju "Šta je bilo", rekoh: "Ništa", oni neće da nas puste dok ne kažemo, pitaju me jesam je lagao za godine... Šta da se radi, svi mi lažemo za godine - rekao je on.

foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...