TVOR JE ZA NJEGA MALO DETE, ON JE BOŽE SAČUVAJ! Kristijan opleo po Zoli, ispred svih ga je ISPROZIVAO kao nikad! VIDEO
Foto: Printscreen Zadruga

au!

TVOR JE ZA NJEGA MALO DETE, ON JE BOŽE SAČUVAJ! Kristijan opleo po Zoli, ispred svih ga je ISPROZIVAO kao nikad! VIDEO

Rijaliti -

Tokom nominacija ukućani Bele kuće birali su između Lazara Čolića Zole i Ane Bulatović, a potom su ih komentarisali.

Kristijan Golubović među prvima je dao svoje mišljenje o cimerima, a Zolu nije štedeo.

Lazar Čolić Zola
foto: Pritnscreen

- Počinjem od Ane, imali smo jedan mali sukob i jedino imam zamerku kada je Čorbu ostavila sa malim budžetom. Iskrena je, dobra je, i fizički je bolja od mnogo devojaka ovde, i pazi šta radi nemam zamerke i jako je energična i iskrena! Zola, on je sačuvaj Bože, da počnemo pre jedno dva meseca oko sedam ujutru je ušao u kupatilo polu znojav, i pitao me je da li može da vrši nuždu, i kada je obavio nuždu oni su mene odlepljivali sa pločica i on je smrtonosan i apelujem na narod ako ga vide u toaletima, da se klone jer je tvor malo dete. Našao je priču posle Miljane i imaće najkraću ulogu u filmu, u istoriji filma i on je jako lenj, a u filmu će umreti i njega nominujem, neka šamara paradajz dok ne pocrveni - rekao je Kristijan.

Lazar Čolić Zola
foto: Pritnscreen

- Ja ću krenuti od Zole, on se meni našao i imamo dobar odnos imali smo nesuglasice, ali je sada sve dobro. Spremamo se da idemo negde za leto, a za Anu mislim sve najlepše i ona je srčana i vredna, Zolu nominujem da se napuni na sto posto - rekao je Nikola Đorđević.

- Malo sam umoran jer smo snimali, ja nemam šta da dužim Zola mi je najdraži i najomiljeniji i stalno smo se i napolju čuli, nemam nijednu ružnu reč da kažem i verujem mu i mogu da se oslonim na njega! Za Anu takođe nemam šta loše da kažem, u njihov odnos neću da se mešam a ona je super uticala na njega, uz nju je postao nešto što je trebalo da bude odavno i žal za tim ima i njegova bivša, i Ana je dobra devojka i pokazala se kao moralna i pravična! Ja nominujem Anu - rekao je Vladimir Tomović.

BONUS VIDEO:

Lazar Čolić Zola
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track