Najnovije vesti

BACILA U VODU 20 GODINA BRAKA ZA 2 MESECA U RIJALITIJU! Tanja se vratila u vilu Parova, otkrila detalje RAZVODA
Foto: Pritnscreen

otkrila

BACILA U VODU 20 GODINA BRAKA ZA 2 MESECA U RIJALITIJU! Tanja se vratila u vilu Parova, otkrila detalje RAZVODA

Rijaliti

Takmičari "Parova" razgovarali su sa voditeljkom Jelenom Maćić o brojnim temama, a povratak Tatijane Tanje Radovanović izazvalo je veliku pažnju ukućana. 

Naime, sve je interesovalo šta joj se sve dogodilo od izlaska, pa sve do povratka u rijaliti.

- Saznala sam ono što je meni bilo najvažnije. Dobila sam poruke od mojih ćerki. Nisam očekivala baš tako šture poruke. Očekivala sam malo više. S obzirom na situaciju to je sasvim opravdano. Dobila sam od Borka ono što sam očekivala, indirektno, preko druga. Rekao je da hoće da uradi ono što sam tražila od njega, a to je razvod - prepričavala je povratnica, a takmičari su ove informacije dočekali s povicima ruganja:

Tatijana Radovanović
foto: Pritnscreen

- Neka je sa srećom!

Jelenu Maćić je interesovalo kako je Tatjana mogla da za dva meseca boravka u rijalitiju razori brak koji je bio dug dve decenije.

- Moj brak je bio idealan 20 godina. Uradila sam nešto što je neoprostivo. Moje dve decenije su važnije od svih vas ovde - konstatovala je rijaliti-preljubnica, pa dodala:

- Jelena, ovo je moglo da se desi bilo gde i bilo kada. Desilo se sada. Tačka - pričala je Tanja, aludirajući na svoju aferu sa Dariom Šogorovićem.

BONUS VIDEO:

kurir.rs/I.B.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...