Najnovije vesti

REPER ZABORAVIO NA ŽENU?! TARA I ŠA ZAVRŠILI ZAJEDNO U KREVETU! Razmenjivali nežnosti, odlučili da SPAVAJU zajedno! VIDEO
Foto: Pritnscreen

pao i poljubc

REPER ZABORAVIO NA ŽENU?! TARA I ŠA ZAVRŠILI ZAJEDNO U KREVETU! Razmenjivali nežnosti, odlučili da SPAVAJU zajedno! VIDEO

Rijaliti

Fran Pujas i dalje nije mogao da prestane da plače. On je ležao između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, a zadrugari su mu prilazili. U jednom trenutku mu je prišla i Paula Hublin, a ni ona nije uspela da ga uteši.

Dok je Paula tešila Frana, Tara i Ša su se svađali. Ša je zamerio Tari što ne leži sa njim u krevetu, a ona je govorila da ne može jer je Fran između njih.

- Evo vam krevet - pobesneo je Fran i izašao iz kreveta.

Tara Simov
foto: Pritnscreen

- Fran, nema veze sa tobom - pravdali su se oni.

Varnice između Tare i Ša nisu prestajale, pa je reper morao da se udalji i osami u garderoberu. Tara nije mogla ni tad da ga ostavi samog, pa je otišla da ga ubedi da se vrati nazad.

Tara Simov
foto: Pritnscreen

- Ružne stvari sebi ovde radim, ne želim više... - govorio je Ša.

Nakon kratkog ubeđivanja, Ša se vratio u krevet, a Tara mu je pomogla da namesti posteljinu, pa je i legla pored njega. Kako je vreme prolazilo, bila je sve bliža, a reperu to nije smetalo, pa se u jednom trenutku okrenuo i poljubio je u obraz. Ona ga je sve vreme mazila, da bi se na kraju vratila u svoj krevet.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B. 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...