MILJANA PUCA OD EMOCIJA, ZAPLAKALA ČIM JE OČI OTVORILA! Kulićeva se slomila, pa završila u Danijelovom KREVETU! VIDEO
Foto: Pritnscreen

pogodilo ju je

MILJANA PUCA OD EMOCIJA, ZAPLAKALA ČIM JE OČI OTVORILA! Kulićeva se slomila, pa završila u Danijelovom KREVETU! VIDEO

Rijaliti -

Veliki šef je jutros zadrugarima pustio lagane domaće balade, pa je takvo i njihovo buđenje bilo. Mnogi su već uveliko bili u kuhinji i spremali doručak, a Miljana Kulić sedela je u pušionici, a kada je čula stihove pesme, pustila je i koju suzu.

Miljana Kulić
foto: Pritnscreen

Ubrzo je našla utehu u zagrljaju Danijela Višića sa kojim ovih dana ima turbulentan odnos, a ona još uvek ne želi da odustane od njihove veze.

Miljana Kulić
foto: Pritnscreen

Inače, Kulićeva nedavno se zbližila i uplovila u emotivnu vezu sa Danijelom Višićem zbog čega u njenoj porodici vlada opšti haos. Kulićkina majka je već danima van sebe zbog toga što je njena naslednica ušla u vezu s novim učesnikom, pa je svakodnevno na lekovima za smirenje. Oko Marije se najviše brine Miljanin otac Siniša, koji je otkrio u kakvom se stanju nalazi njegova supruga.

Miljana Kulić
foto: Pritnscreen

- Ne znam šta bih mogao da vam kažem, a tiče se Miljane. Kada smo mislili da nas je najviše obrukala u životu, pokazala je da može još više! Marija je van sebe, danima je na lekovima, a prvo sam je vodio u bolnicu da prima infuziju. Kad vidi kako se Miljana ponaša, samo počne da plače, pozli joj i kljuka se tabletama! Ne znam više šta da radim sa ženom. Ni meni nije lako, počeo sami ja da pijem tablete. Pribrane su samo moje druge ćerke - rekao je Siniša za Telegraf.

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

01:38

OVO JE PRVI MUŽ DŽEJ LO KOJEG DOSAD NISMO VIDELI: Zbog njegovog izgleda ŽENE vrište, a ni glumici sad nije svejedno (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track