VARAŠ ŽENU NA TELEVIZIJI, JAVNO SI JE PONIZIO I SLOMIO! Oglasio se Vuk Mob nakon što je Ša saznao da ga je Ivana OSTAVILA! FOTO
Foto: Instagram, Screenshot

nije izdržao

VARAŠ ŽENU NA TELEVIZIJI, JAVNO SI JE PONIZIO I SLOMIO! Oglasio se Vuk Mob nakon što je Ša saznao da ga je Ivana OSTAVILA! FOTO

Rijaliti -

Mina Vrbaški otkrila je Nenadu Aleksiću Ša da je njegova supruga Ivana skinula burmu i da ne želi pomirenje sa njim, a razlog za to je njegov prisan odnos sa Tarom Simov.

Ša nije mogao da sakrije koliko su ga ove informacije pogodile, te je sve šokirao kad se posle svega što se dešavalo između njega i Tare Simov pred milionskim auditorijumom zapitao: ''Kakva je to žena koja ne stoji iza svog muškarca?''.

Ova njegova izjava je mnoge ostavila u čudu, budući da reper uporno tvrdi da je sa Tarom imao samo ''prisnost', te da to nije razlog za njegov i Ivanin rastanak.

Ovim povodom oglasio se Nenadov kolega i bivši cimer iz rijalitija Vuk Mob.

Vuk Mob
foto: Pritnscreen

"Kaže lik: ''Kakva je to žena koja ne stoji iza svog muškarca?''. To je žena koja ne može više da trpi javno ponižavanje iz dana u dan, iz sata u sat. Tebra, ako je već varaš, varaj je da ne sazna, a ne na nacionalnoj televiziji", poručio je Vuk, pa dodao:

"A opet, to nije ni prevara. Zaljubiti se u nekog je mnogo gore. Slomiš osobu koja te voli, a gleda te da se zaljublješ u nekog drugog, pakao".

Vuk Mob
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:30

ČIM SU STIGLI U DUBAI, POHVALILI SE LUKSUZOM! Luna i Marko objavili snimak iz hotelske sobe, a svi se pitaju da li će sresti KIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track