KUKALA TI MAJKA KAD TE UHVATIM NAPOLJU! Lepi Mića okrenuo leđa Tomoviću, on mu žestoko ZAPRETIO: Obezbeđenje ODMAH ULETELO! VIDEO
Foto: Printscreen/Zadruga

haos

KUKALA TI MAJKA KAD TE UHVATIM NAPOLJU! Lepi Mića okrenuo leđa Tomoviću, on mu žestoko ZAPRETIO: Obezbeđenje ODMAH ULETELO! VIDEO

Rijaliti -

Nakon rasprave oko mesta za sedenje, Lepi Mića i Vladimir Tomović su nastavili svađu, te je Lepi Mića došao na ideju da sedne na crni sto, da bi time dokazao Vladimiru da on uvek ima svoje mesto.

Lepi Mića
foto: Printscreen/Zadruga

- Kukala ti majka kad te uhvatim napolju! - vikao je Tomović.

- Ja tebe nisam dirao, ti si prvi počeo! - ubacio se Mića.

Njih dvojica su se opet častili nizom uvreda, nakon čega je i obezbeđenje ušlo u kuću kako bi bili u pripravnosti, međutim, svađa je stala.

Inače, Vladimir Tomović obratio se Nenadu Aleksiću Ša.

- Po kući se priča, a posle sastanka ću da ti kažem ko priča. Po kući se priča da ste Tara i ti u vezi. Druga stvar koju sam čuo, da supruga nije više u tvom stanu. Treća stvar koju sam čuo je da tvoja najbliža osoba ovde govori da se vi ljubite. Znači da ste u vezi, da se ljubite i da žena nije gde si je ostavio. Ja ću da ti kažem ko priča. Ako ima ko u kući da mi je rekao ove informacije, neka ustane i neka kaže šta je rekao. Ša treba da zna šta se priča - rekao je Tomović.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

02:00

BILO JE ILI BROMAZEPAMI ILI KLIPOVI: Glumac spaja RIJALITI i stvarnost! Obožavaju ga i mladi i stari (KUROR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track