ŠTA JOJ ZNAČI TO DA IZAĐE IZ STANA, ZA 7 GODINA NISAM IMAO NIJEDNU GREŠKU! Ša se otvorio o ŽENI, rekao da mu je Tara RIJALITI IGRA
Foto: Pritnscreen

otvorio se

ŠTA JOJ ZNAČI TO DA IZAĐE IZ STANA, ZA 7 GODINA NISAM IMAO NIJEDNU GREŠKU! Ša se otvorio o ŽENI, rekao da mu je Tara RIJALITI IGRA

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša ne prestaje da priča o svojoj supruzi Ivani, a sada se prvi put poverio i Lepom Mići, pa mu rekao kako stoje stvari:

"Bar da sam nešto konkretno uradio. Sve zezanje, sprdnjica, rijaliti, ništa drugo neću uraditi. Čekam da se oglasi ona. Moj mozak je na Fontani. Razumem, z*srao sam", počeo je Ša.

"Tvoja emocija može samo da se nagađa, drži se Fontane", rekao mu je Mića.

"Teško mi pada to. Nije mi jasno da ona meni preko nekog prenosi, reci konkretno, javno", nastavljao je reper da se jada cimeru.

Nenad Aleksić Ša
foto: Pritnscreen

"Kad izađeš sednete lepo i pričate. Vi morate sesti. Hoću da mi se ona obrati. Čekam njenu izjavu, da mi kaže crno na belo, da znam na čemu sam, a ne ovako kao ne oglašava se. Ne znam", tešio ga je Lepi Mića.

"Žao mi je što onda nisam konkretno uradio, pa ko ga j*be. Sve je to život. Ako bih ti rekao sad da za sedam godina braka nijednu grešku nisam napravio, ništa. Nikad se posvađali nismo. Misliš da je trpela, trepela pa da je sad pukla? Moj otac i majka su se razveli, pa su se posle opet pomirili i živeli 11 godina zajedno", dodao je Ša i nastavo:

"Samo da nije izašla iz stana, neka bude tu. Ja ću gde god, tu nam je i salon i sve. Da ostane tu, kao ideš iz stana. Ja sad nemam jasnu sliku. Ja ću isto da uradim, ništa konkretno, samo ću da blejim i to je to. Neću, veruj mi. Zezanje, srpdanjice, malo ovo, ono", pričao je Aleksić.

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:07

BRENA OBJAVILA SNIMAK SA SINOM I BUDUĆOM SNAJKOM! Pevačica pokazala kako se ZABAVLJA sa Viktorom i Sandrom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track