KRISTIJAN NAPUŠTA ZADRUGU? Istekao mu je UGOVOR, zahteva razgovor: U emisiji UŽIVO otkrio sve detalje! Došlo je vreme za RASTANAK?
Foto: Printscreen

zahteva razgovor

KRISTIJAN NAPUŠTA ZADRUGU? Istekao mu je UGOVOR, zahteva razgovor: U emisiji UŽIVO otkrio sve detalje! Došlo je vreme za RASTANAK?

Rijaliti -

Kristijan Golubović je nedavno spakovao svoje stvari, a sinoć se za vreme nominacija u Beloj kući obratio produkciji. Tom prilikom najavio je današnji dan kao "Dan D", jer mu, kako on navodi, danas ističe ugovor.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Zadruga

Golubović se sinoć javno obratio produkciji, te je najavio razgovor sa njima.

- Sutra meni ističe ugovor od šest meseci, treba ozbiljan razgovor da obavim, da vidim da li ću nastaviti ovu trku dalje - rekao je Golubović, pa dodao:

- Imao sam u planu da u šestomesečnom ugovoru izdam svoju knjigu, i oko toga bi zaista trebalo dosta rada i truda - nastavio je Kristijan, kada ga je voditelj opomenuo da se vrati na nominacije, Golubović je rekao:

- Moram ja to da kažem, jer sutra je "Dan D", ako hoće to neko da shvati ozbiljno to da, ako ne, sutra ćemo se zaista rastati, ja i ovaj projekat - rekao je Kristijan, a da li će danas napustiti rijaliti, ostaje nam da vidimo.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:10

ŽENA BOMBA: Elena Kitić otišla u Dominikansku republiku, vrelom fotkom ZAPALILA društvene mreže, komentari PLJUŠTE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track