ŠTO SASTAVIM, MOGU I DA RASTAVIM! Maja venčala Aleks i Janjuša, oni se POLJUBILI U USTA pred njom: Poslala im UPOZORENJE PRED HAOS
Foto: Printscreen

SVADBA KAO IZ BAJKE

ŠTO SASTAVIM, MOGU I DA RASTAVIM! Maja venčala Aleks i Janjuša, oni se POLJUBILI U USTA pred njom: Poslala im UPOZORENJE PRED HAOS

Rijaliti -

Na velelepmnom imanju Veliki šef je organizovao svadbu o kojoj će se dugo pričati, a danas će Aleksandra Nikolić i Marko Janjušević Janjuš izgovoriti sudbonosno ,,da".

Veliki šef se potrudio da obezbedi bogatu trpezu, bajkovitu dekoraciju u dnevnoj sobi, a zadrugari nisu krili njihovo oduševljenje kada su videli kako sve izgleda.

1 / 4 Foto: Printscreen/Zadruga

Ruže, zlatne stolice, bogata trpeza, laseri i šaranoliki kanapei su samo deo iznenađenja koji su zadrugari dobili od Velikog šefa.

Matičar Maja Marinković je postavljala pitanja mladi i mladoženji, nakon čega su oboje izgovorili sudbonosno "da".

"Dobro došli na venčanje mog Marka Janjuševića i Aleksandre Nikolić. Da li pristajete da stupite u brak", pitala ih je Maja.

".Da", rekao je Marko.

"Da", rekla je Aleksandra.

Kao matičarka proglašavam vas mužem i ženom. Mada meni to nije problem. Što sastavim mogu i da rastavim. Mladoženja, možete poljubiti mladu na sopstvenu odgovornost - rekla je Maja.

Aleks i Janjuš su se na blic poljubili, a zatim stavili burme.

Zadruga
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:09

KAJA VAŽI ZA PRAVU BOMBU NA ESTRADNOJ SCENI! Pevačica sada pokazala majku, neverovatno je koliko liče: KAO SESTRE! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track