MAJA IZGORELA OD LJUBOMORE! JANJUŠ SE PRAVDAO DA NIJE SPAVAO SA ALEKS: Štipala ga i RIDALA na sav glas, pa napala i Nikolićevu!
Foto: Pritnscreen

haos

MAJA IZGORELA OD LJUBOMORE! JANJUŠ SE PRAVDAO DA NIJE SPAVAO SA ALEKS: Štipala ga i RIDALA na sav glas, pa napala i Nikolićevu!

Rijaliti -

Maja Marinković nije mogla da dođe sebi nakon Janjuševog dolaska iz hotela, nakon što je proveo noć sa Aleksandrom Nikolić.

Ona je sve vreme ljubomorisala, pa ga je naterala da joj pokaže kako je ležao sa Aleksandrom Nikolić, a onda i ponovo počela da plače i udara ga je.

- Odgovori mi šta imaš da ležiš s njom tako? Imao si sinoć odnose sa mnom! Što lažeš? Šta će njena glava pored tvoje? - vriskala je Maja.

Maja Marinković
foto: Pritnscreen

- Nisam imao odnose sa njom - branio se Janjuš.

- Što si mi to uradio? Odgovori mi na pitanje! - plakala je Maja.

- Gde ti je bila ruka, odgovori mi - nastavila je Maja.

- Neću da pričam s tobom, smiri se. Nije bilo ništa - rekao je Janjuš.

- Šta imaš da je grliš, odgovori mi! - pitala je Maja.

- Zaje*avali smo se, ne lažem. Ima kamera - govorio je Janjuš, a obezbeđenje je uletelo kako bi sklonilo Maju.

Otkako su se vratili, Maja je sve vreme ljubomorisala i histerisala, a potom nastavila da udara Janjuša. Nakon toga otišla je i do Aleksandre kako bi je ispitala šta se desilo među njima.

- Aleksandra, što je on meni rekao da si htela da imaš nešto sa njim, a da on nije hteo? Što lažeš? Sad mi je rekao. Šta je radio sa tobom, hade reci mi? Kako je spavao pored tebe, jel te je grlio? - ispitivala ju je Maja.

- Ne bre. Ništa. Jeste me zagrlio, ali drugarski. Majo, nije me poljubio. Nisam ništa htela da imam sa njim - pravdala se Aleksandra.

Maja Marinković
foto: Pritnscreen

Kurir.rs

Bonus video:

00:10

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ POSLE MALDIVA POSETILA MESTO GDE BORAVE ZVEZDE HOLIVUDA: Jedna noć ovde košta papreno! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track