ALEKSANDRA POKAZALA GOLE GRUDI U HOTELU! Provela noć sa Janjušem, a svi se pitaju da li joj je PEŠKIR namerno spustila! FOTO
Foto: Pritnscreen

maja će poludeti

ALEKSANDRA POKAZALA GOLE GRUDI U HOTELU! Provela noć sa Janjušem, a svi se pitaju da li joj je PEŠKIR namerno spustila! FOTO

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš, "venčao se" Aleksandrom Nikolić u rijalitiju, te su sinoć zajedno proveli noć zajedno u hotelu.

Po Janjuša i Aleksandru je došla crna limuzina i odvela ih u hotel. Tamo su se opustili, pričali u krevetu, imali masažu... A Aleksandra je tokom kupanja pokazala malo više.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Naime, ona je omotala peškir oko sebe kade izašla iz tuš kabine, a tom prilikom su joj ispale grudi što su kamere i zabeležile.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Podsetimo, Maja Marinković dočelaka je Aleksandru i Janjuša kada su se vratili u Belu kuću, i nastao je opšti haos, Ona je nasrnula na njih, a Janjuša je udarila govoreći mu da joj prizna da li je imao odnose sa Aleksandrom.

- Aleksandra, što je on meni rekao da si htela da imaš nešto sa njim, a da on nije hteo? Što lažeš? Sad mi je rekao. Šta je radio sa tobom, hade reci mi? Kako je spavao pored tebe, jel te je grlio? - ispitivala ju je Maja.

- Ne bre. Ništa. Jeste me zagrlio, ali drugarski. Majo, nije me poljubio. Nisam ništa htela da imam sa njim - pravdala se Aleksandra.

Maja Marinković
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:24

ELA DVORNIK SKINULA SALO I POHVALILA SE RAVNIM STOMAKOM! Zamrzla masne naslage i čudnim tretmanom sad je SEKSI MAMA VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja