NJIH DVOJE NE ZNAJU DRUGAČIJE! Tara i Ša cimerima nisu dali da spavaju celu noć, a ono što je reper uradio sve ostavilo bez reči
Foto: ATA Images

šta mu bi

NJIH DVOJE NE ZNAJU DRUGAČIJE! Tara i Ša cimerima nisu dali da spavaju celu noć, a ono što je reper uradio sve ostavilo bez reči

Rijaliti -

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su nastavili tradiciju svađanja u ranim jutarnjim satima, pa su se i ovog jutra sukobili. Naime ovog jutra, sukob je nastao zbog Tarinih reči d aje Ša iskopleksiran, pa su se celo jutro prepirali i u kupatilu i u krevetu.

- Šta me dr*aš više? Koji ti je ku*ac? Iskopleksiran si - rekla je Tara. - Kako se tako ponašaš, ja to i tražim malo pažnje a ti tako - dodao je Ša, i uzeo joj masku koju stavlja preko očiju dok spava i pokidao.

- Zašto to radiš, šta sam ti ja ovde - govorila je besna Tara.

- Pusti me više, stalno me vređaš bre, ponižavaš - rekao je Ša.

Podsetimo, Tara Simov često je u rijalitiju novčano kažnjava, što zbog ometanja emisija, što zbog nasilnog ponašanja.

- Tarin nedeljni honorar je 1.000 evra, tako da je do sada izgubila 25.000 evra. Kažnjavana je zbog toga što je spavala u nedozvoljeno vreme, lomila po imanju, agresivno se ponašala... Za osam meseci u "Zadruzi" zaradila je samo 5.000 evra! Sama je kriva za to, čitala je ugovor, zna šta je učesnicima dozvoljeno, a šta ne - rekao je nedavno izvor blizak produkciji.

kurir.rs

Bonus video:

00:21

NE PERE SUDOVE, A LUKS STAN JOJ ČISTI AGENCIJA! Tara Simov ima posebno mesto gde čuva uspomene na Mateju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja