SKANDAL U RIJALITIJU! TARA ŠUTNULA MILJANU U STOMAK I ISPLJUVALA JE: Simova se iživljava nad Kulićevom, a evo šta joj je CILJ!
Foto: Printscreen

ŠOK

SKANDAL U RIJALITIJU! TARA ŠUTNULA MILJANU U STOMAK I ISPLJUVALA JE: Simova se iživljava nad Kulićevom, a evo šta joj je CILJ!

Rijaliti -

Miljana Kulić i Tara Simov su se posvađale tokom emisije "Pretres nedelje", kada je Kulićeva komentarisala to što je Jovana Ljubisavljević odabrana za najperfidniju osobu u rijalitiju.

Ovaj sukob se nastavio i tokom daljih izlaganja, a obezbeđenje je uletelo u kuću, dok su se one svađale u pušionici.

Tara Simov, Miljana Kulić
foto: Printscreen

"Ćelava debela k*rvo, ćelava debela k*rvo. Ti bi ustvari volela da si k*rva, gledaj kosu, nemaš ništa", pričala je Tara i krenula da dodiruje Miljanu po perici.

"Ne smeš da mi diraš lične stvari. Sklonite je od mene, nemojte da mi čupa periku", govorila je Miljana, a Tara ju je pljunula. Sukob se nastavio i u kupatilu, a zatim je Milan zamolio Ša da izvede Taru.

Tara Simov, Miljana Kulić
foto: Printscreen

"Tara, izazivaš je! Izađi napolje", sklanjao je Ša Taru. Miljana je pobegla u pušionicu, a Tara je krenula za njom i nastavila da je pljuje. Tara je pratila Miljanu do dvorišta, a zatim nastavila da je prati po kući.

Kulićeva je čučnula i držala se za stomak, dok je jaukala od bolova.

Produkcija je odmah reagovala i obezbeđenje je istog trenutka izvelo Miksi, verovatno kako bi proverili povrede.

"Šutnula me je u stomak, imala sam kiretažu. Istog momenta podnosim tužbu. Krvarim, zovite policiju odmah", vrištala je Miljana, a Tara nije želela da se smiri.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:44

TARA SIMOV PUSTILA MOĆAN GLAS I IZNENADILA: Bivša zadrugarka zapevala UŽIVO, svi je očekuju na ESTRADI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja