00:15

ROMANTIKA NA NEBU ZA ŠA OD TARE! Reper grca u suzama zbog iznenađenja koje mu je priredila Simova, shvatio je šta je POVOD! VIDEO

NJIHOVA LJUBAV OPSTAJE

TARA U ŠIMANOVCIMA! Reper grca u suzama zbog iznenađenja koje mu je priredila Simova, imaju romantičan POVOD! VIDEO

Rijaliti -

Balon na kojem je pisalo "Ša" proleteo je iznad rijalitija. Zadrugari su skočili i krenuli da dozivaju Nenada Alekića Ša koji se sunčao u ekonomskom dvorištu.

Svi su shvatili da je to pustila Tara Simov, njegova devojka koja je diskvalifikovana iz Zadruge, što je ona potvrdila na Instagramu. Inače, Ša i Tara slave dva meseca veze, a ona se potrudila da mu napravi fenomenalno iznenađenje.

Nenad Aleksić Ša, Tara Simov
foto: Printscreen/Instagram

"Jao ljubav moja, zaplakaću. Znam ja sve", vikao je Ša i pokazao srce rukama.

"Srećna mesečnica, ljubavi", poručila je Simova na svom Instagramu.

Nenad Aleksić Ša, Tara Simov
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Nenad je već rekao da nikome ne veruje koji ga "huškaju" protiv devojke i govore da je napolju sa bivšim verenikom.

"Ovde ljudi glume i veze i prijateljstva, ja ovde verujem u prava prijateljstva i to je meni sa Franom. Međutim, posle onoga od sinoć i nisam baš siguran. Mene Jako tišti što sam i dalje ovde, a osoba koju volim nije. Ja nisam osoba koja komentariše za stolom, ovo je na ljudima koji su za to. Meni je jako teško, nisam dobro, ne mogu da funkcionišem. Mnogo mi je težak period", pričao je Ša tokom dana.

Inače, Tara je diskvalifikovana iz rijalitija zbog agresivnog ponašanja, a kako je sama priznala nakon što je izašla pila je lekove za smirenje, pokušala da kontaktira Nenadovu porodicu koja joj nije odgovarala na poruke.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track