SVI DETALJI RAZVODA IVANE I ŠA! Reper sad hoće da podeli sve s njom, a Ivana želi samo JEDNU stvar i to što pre!
Foto: Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

uskoro kraj braka

SVI DETALJI RAZVODA IVANE I ŠA! Reper sad hoće da podeli sve s njom, a Ivana želi samo JEDNU stvar i to što pre!

Rijaliti -

Nakon što je u rijalitiju „Zadruga“, Nenad Aleksić Ša prevario svoju suprugu Ivanu sa Tarom Simov, njih dvoje su rešili da na svoj sedmogodišnji brak stave tačku. Dugo se spekulisalo da li će i ovaj razvod biti propraćen skandalom. Naime, blizak prijatelj Aleksićevih, otkrio nam je da će supružnici izbeći sud i mukotrpna ročišta te da će se sporazumno razići.

- Ivana nije tražila ništa, sem da što pre izađe iz tog braka u kojem je bila osramoćena kao žena. Budući da nisu imali dece, samo je želela da se razvedu što pre i da vrati devojačko prezime - ispričao je izvor blizak ovoj porodici. Kako je rekao, Nenadova je odluka bila da sa njom podeli svu imovinu stečenu u toj zajednici. Nenad je naveo da želi da sa Ivanom podeli sve ono što ima, a tu spadaju stan i dva lokala na Novom Beogradu, od čega se u jednom trenutno nalazi salon lepote koji Aleksićeva vodi. Najverovatnije će upravo njega ostaviti njoj - ispričao je dobro obavešteni izvor.

Ivana Aleksić
foto: Printscreen/Instagram, Printscreen YT

- Oboje ih poznajem godinama, istina Ša više ne mogu da prepoznam, izgubio se u „Zadruzi“. Ipak, ova njegova odluka da sa Ikom podeli sve što ima, ljudska je i ispravna. Kad ju je već povredio i ostavio, bar da ne bude na ulici - ispričao je blizak prijatelj repera i njegove još uvek aktuelne supruge.

Ivana Aleksić nije želela da govori o ovoj temi.

Ivana Aleksić
foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja