ONI SU NOMINOVANI ZA IZBACIVANJE IZ ZADRUGE 4! Evo ko je imao najmanju PODRŠKU, a ONA je skočila od sreće kada je čula svoje IME!
Foto: Printscreen/Zadruga

VRISNULA

ONI SU NOMINOVANI ZA IZBACIVANJE IZ ZADRUGE 4! Evo ko je imao najmanju PODRŠKU, a ONA je skočila od sreće kada je čula svoje IME!

Rijaliti -

Zadrugari su birali zadrugara koji će biti nominovan, a mogli su da biraju između Sanje Stanković i Filipa Cara.

Zadruga
foto: Printscreen/Zadruga

- Izbegavam da ulazim sa Sanjom u verbalnu raspravu, jer je mnogo toga rečeno između mene i nje, nemam ni lepo, ni ružno mišljenje, sve šta je ona uradila govori o njoj. Zadnje u nizu je to što sam cenio kod nje što je posvećena svom izgledu i radi puno na sebi, ali zadnjih par dana, od kad potvrđuje moju teoriju da je boginja čežnje za ljubavlju i pažnjom. Zamislite šta je ona spremna da uradi za ljubav, počela je da puši da bi i njoj smrdelo iz usta na cigare kao njemu. Nju ne mogu da nominujem, nego ovog bilmeza, iz određenog razloga, devojka se truje nikotinom, a on je uporno vređa. Pljuje je, pljuje, jedno vreme sam se ponadao - rekao je Kristijan.

- Sanja je za mene kulturna i normalna devojke, ne družimo se i nema zle namere između nas. Sa Carem nije bilo svađe, nismo skočili jedan na drugog, primetio sam da nekad ima potrebu da baci neku doskočicu. Šaljem Cara, ostavljam Sanju - rekao je Mišel kao vođa.

Tenzija je sve vreme rasla, kao i inače, a voditelj je prozvao da za stolom ustanu Draganu Mitrović, Milana Jankovića Čorbu i Natašu Radan. Nakon svega Darko je saopštio da je najmanju podršku gledalaca ima Nataša, koja je počela da se raduje kao nikad do sada, te se Belom kućom prolomio njen urlik.

Nakon svega, više glasova je dobio Car, te je on prvi nominovani zadrugar za izbacivanje, dok je najmanju podršku publike imala Nataša Radan, te je ona druga nominovana.

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track