Najnovije vesti

SUZA SUZU STIŽE U ZADRUZI ONA JE ZAUVEK NAPUSTILA IMANJE U ŠIMANOVCIMA! A onda oplela po Ša: Postao je PREDMET SPRDNJE
Foto: Printscreen/Zadruga

svi tužni

SUZA SUZU STIŽE U ZADRUZI ONA JE ZAUVEK NAPUSTILA IMANJE U ŠIMANOVCIMA! A onda oplela po Ša: Postao je PREDMET SPRDNJE

Rijaliti
09:40h

Zadrugarka Nataša Radan je napustila je velelepno imanje u Šimanovcima zauvek.

Nataša Radan
foto: Printscreen/Zadruga

Darko je saopštio zadrugarima da nikome neće biti duplirani glasovi, a potom mu je voditeljka otkrila ko je koliko glasova osvojio, što je on preneo zadrugarima.

Darko je otkrio da je jedan takmičar osvojio 81% glasova publike, a drugi 19%. Nakon trenutka neizvesnosti, Darko je saopštio da je Car osvojio 81% glasova publike, te da će Nataša napustiti "Zadrugu".

Zadrugari su prišli da se pozdrave sa njom, a najtužnije su bile članice takozvanog "Ketering klana". Mina Vrbaški je završila u suzama, kao i Rialda Karahasanović i Sandra Rešić.

Duel za opstanak se završio, a Nataša Radan je zauvek napustila "Zadrugu 4", nakon što je izgubila od Filipa Cara. Voditeljka Dušica Jakovljević ju je sačekala u studiju i obavila intervju sa njom.

- Šta se dešava u Zadruzi što nismo primetili? - pitala je Dušica.

- Ja sam se povukla, nisam pratila dešavanja. Bila je jedna emisija, skroz sam odlutala. Milan me je podigao, nisam ni znala o čemu se radi. Ali mislim da, sudeći po svemu, da bi i Ša voleo da je van Bele kuće. Janjuš je rekao da će da ga istetovira preko leđa - govorila je Nataša.

- Da li misliš da je Ša postao predmet šale? - pitala je voditeljka.

- Verujem da jeste, tako je i u kući, svi mu se smeju iza leđa. Meni ga je stvarno žao. Onako pozitivna osoba, samo je krenuo da vređa. Način na koji je to uradio je gori od samog čina. Kada sam gledala klip kod Drveta, videla sam da taj čovek ne razmišlja. Mislim da je dosta pogubljen... - istakla je Radanova.

- Što se tiče Maje i Janjuša, ova situacija je poljuljala Janjuša. Ali oni se vole, malopre su u izolaciji govorili da više neće da se svađaju. Mislim da je to samo večeras, da će sutra da krene ono njihovo. Mada mislim da će prevazići ovo. Mislim da će i Rialda i Kenan opstati, možda jedini par koji će opstati. Misica i Karić, mislim da ne - govorila je Radanova.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

SEKA SABLIĆ PROSLAVILA 79. ROĐENDAN! Kolege joj priredile iznenađenje, a njena reakcija je HIT
01:49

SEKA SABLIĆ PROSLAVILA 79. ROĐENDAN! Kolege joj priredile iznenađenje, a njena reakcija je HIT

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja