ŽENA PEVAČA ZVEZDA GRANDA ZABRANILA MU DA UĐE U ZADRUGU 5?! Svim silama se trudi da se ne sazna da je u GEJ AFERI sa kolegom?
Foto: Kurir

POVLAČI SE

ŽENA PEVAČA ZVEZDA GRANDA ZABRANILA MU DA UĐE U ZADRUGU 5?! Svim silama se trudi da se ne sazna da je u GEJ AFERI sa kolegom?

Rijaliti -

Srpski pevač i miljenik žena navodno ulazi u rijaliti kako bi svima priznao da je gej.

Ovo saznanje uznemirilo je navodno suprugu pevača koji se proslavio u "Zvezdama Granda", te je bio primoran da se navodno povuče.

Zadruga
foto: YT Printscren

- Pregovore sa produkcijom obustavio je pevač svima poznat iz "Zvezde Granda". Godinama se šuškalo o njegovoj vezi sa kolegom iz tog takmičenja. Međutim, i jedan i drugi su ušli u brakove sa ženama kako bi zaustavili glasine. "Grandovac" je bez objašnjenja odustao od potpisivanja ugovora za petu sezonu "Zadruge" nakon što se saznalo da će u rijaliti ući pevač sa svojim dečkom. Supruga, koja je podržavala njegovo učešće u rijalitiju, ocenila je da je ovo rizičan potez. Nije sasvim jasno da li ona zna da joj je muž homoseksualac ili samo pretpostavlja. Ta žena je u više navrata javno prozivala pripadnike LGBT zajednice, a veliki broj estradnjaka shvata šta se krilo iza njenih prozivki - govori navodno sagovornik i dodaje:

- Nisu samo estradne supruge u strahu od ulaska gej pevača sa dečkom u "Zadrugu", već i mnoge javne ličnosti koje kriju svoju seksualnost. Uveliko se šuška ko je homoseksualni par koji će istupiti sa svojom pričom pred milionski auditorijum i da li će uz svoju priču ispričati i druge, tuđe tajne.

Zvezde Granda
foto: Printskrin/Prva

Kurir.rs/Srbijadanas

Bonus video:

00:11

JANJUŠ PUTUJE SA ĆERKOM KA BUDVI: Bivši rijaliti igrač ne časi časa, spreman je za letovanje, a Maja za to vreme PROVOCIRA TELOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track