NE MOGU DA BUDEM U SVOJOJ KUĆI! Ćerka Goce Božinovske ima problem i odmah se požalila, evo šta Zorani NE DA MIRA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Premijera

TEŠKO JOJ JE

NE MOGU DA BUDEM U SVOJOJ KUĆI! Ćerka Goce Božinovske ima problem i odmah se požalila, evo šta Zorani NE DA MIRA! (FOTO)

Stars -

Ćerka pevačice Goce Božinovske, Zorana Šijan, iznenadila je mnoge kada je javno na svom Instagramu poručila da je morala da napusti porodični dom u Surčinu, a razlog je onaj s kojim se susreće veliki broj ljudi.

Naime, Zorana je napisala da ima problem sa alergijom.

Zorana Šijan
foto: Printscreen/Instagram

- Ne mogu da budem u svojoj kući zbog alergije koju mi stvara ambrozija. Neka se uvedu kazne za sve koji je ne uništavaju u svojim dvorištima - poručila je ona.

Inače, poznato je da Zorana i Mirko nikad nisu krili koliko su bliski, a u Surčinu su im se pridružili i Mirkova izabranica Bojana i njihov sin Zoran.

Ponosna tetka nije krila oduševljenje kada se rodio mali Zoran, pa je odmah počela da objavljuje snimke i fotografije na Instagramu. Goca ima i ćerku Jelenu Vučković sa kojom se Zorana i Mirko odlično slažu.

Zorana Šijan
foto: Printscreen

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

ZORAN ŠIJAN I ŽELJKO RAŽNATOVIĆ PRVI PUT ZAJEDNO! Ponosna tetka objavila susret braće, a sve je dirnuo potez Veljkovog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track