SUKOB TITANA! MENSURU SE SMRAČILO PRED OČIMA I NASRNUO NA CARA: Čemu se smejete?! Pun mi je k**ac mangupa što se lože na ZAUZETE!
Foto: Printscreen

AU!

SUKOB TITANA! MENSURU SE SMRAČILO PRED OČIMA I NASRNUO NA CARA: Čemu se smejete?! Pun mi je k**ac mangupa što se lože na ZAUZETE!

Rijaliti -

Glavna tema u Beloj kući je odnos Dalile i Dejana Dragojevića. Mensur Ajdarpašić je ustao da iznese svoje mišljenje i izgubio kontrolu.

On je u toku gledanja snimaka u rijalitiju poludeo zbog Filipa Cara koji se meša u odnos bračnog para.

- Pun mi je ku*ac da slušam s*anja! Pun mi je ku*ac mangupa koji se lože na udate žene, na zauzete devojke. Šta se smejete, kojim forama? Vi volite ljude koji pi*aju po vama? Ove Mikijeve fore, kaži, kaži, šta da prizna? Šta? Stavljate njih u izolaciju da im use*ete brak? Što ne stavite njih dvoje da reše probleme? - urlao je Mensur.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen

- Osetila sam se sad prozvanom - ubacila se Matora.

- Ma kome se smejete? - vikao je Ajdarpašić.

Mensur Ajdarpašić, Filip Car
foto: Printscreen

- Grešiš, to je njen izbor, šta treba da kažem. Zar ne treba ona sama da odluči šta će? Rekao sam joj sto puta ja se tu ne mešam - dodao je Miki.

- Ona je kriva za to! Zar joj nije brak sra*e? J a sam samo rekao ono što svi misle? Šta hoćeš da kažeš da treba da idu u izolaciju da nezadovoljni postanu zadovoljni? Neka kaže makni se od mene i meni će biti lakše - urlao je Car.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Ja sam njoj rekao boli me ku*ac, spojite ih nemojte ih razdvajati - nastavljao je Mensu

- Normalno da nije ispravna situacija, ali nije dobro ni kad se ljudi ne osećaju dobro u braku. Ja bih ovu temu drugačije komentarisao da nisam ja u situaciji. Ne znam kako je Mensur to doživeo, neću da ulazim u to ko je šta prošao. Ali nezahvalno je napadati Mikija i ostale koji podržavaju, ne podržavaju... Dalila i ja znamo šta... Da nisam u ovoj situaciji, ja bih rekao da je neispravno i jedno i drugo. I ovo što Filip i Dalila rade, kao i loš brak. Ni jedno ni drugo nije dobro. Sad, da li ona treba da radi na svom braku, da li može na njemu da nađe neku sreću ili treba nešto drugo... Ja prvi sebi ne bih dozvolio neke stvari da sam oženjen. Možda čak ne bih dozvolio i da budem u braku, a da sam nezadovoljan. Dalila ne radi preljubu, nismo imali dodir, poljubac... - pričao je Car.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track