DALILA PONOVO SA MUŽEM U KREVETU: Dragojević van sebe od sreće, a ona priznala kako joj je bilo sa Carem u IZOLACIJI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ZAVRŠILE SE NOMINACIJE

DALILA PONOVO SA MUŽEM U KREVETU: Dragojević van sebe od sreće, a ona priznala kako joj je bilo sa Carem u IZOLACIJI! (VIDEO)

Rijaliti -

Nakon nominacija Dejan Dragojević ovu noć proveo je u zagrljajima i poljupcima svoje žene, Dalile Dragojević.

Dalila se posle odnete ubedljive pobede nad Filipom Carem, vratila u Belu kuću, dok je Car zvanično bio prvi nominovani zadrugar od strane svojih cimera.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Podsećanja radi, zadrugari su Dalilu ostavljali a Cara slali u izolaciju, kako bi se Dalila vratila svome mužu Dejanu i da bi njih dvoje pokušali da lakše učvrste svoj odnos, koji je u ovom momentu poljuljan zbog aktuelne situacije koja trese Belu kuću.

Car je pričao sa Mikijem Đuričićem, pa je izašao na cigaretu u dvorištu i tom prilikom se osamio sa svojim mislima.

O čemu je on u tim momentima razmišljao, da li o Dalili i njenom odlasku posle nedelju i više dana iz izolacije ili pak o svojim emocijama koje ga obuzimaju kada je ova atraktivna udata zadrugarka u pitanju, ostaje nam da saznamo.

"Spremna sam na sve, svesna sam da sam povredila Dejana, ne znam da se nosim na najbolji način, radiću na popravci našeg odnosa, potrebna mi je podrška bliskiih ljudi. Filip mi je prijao, u izolaciji je zanimljivo", rekla je Dalila tokom nominacija.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track