DALILA RAZVUKLA OSMEH, POPELA SE NA STO I VRTI OBLINAMA: Dragojevićkin muž skinuo BURMU, a nju baš briga! Nikad veselija! (VIDEO)
Foto: Printscreen

SREĆNA OTKAKO JE USTALA

DALILA RAZVUKLA OSMEH, POPELA SE NA STO I VRTI OBLINAMA: Dragojevićkin muž skinuo BURMU, a nju baš briga! Nikad veselija! (VIDEO)

Rijaliti -

Rijaliti učesnica Dalila Dragojević je najveselija zadrugarka ovog jutra.

Ona je od početka muzike koje je Veliki šef puštao zadrugarima pevala i igrala na stolu, a cimerke su joj se u tome pridružile.

Dalila je na sebi imala spavaćicu, a nije je bilo briga što su sve kamere uprte u nju.

Iako je prethodne noći imala niz sukoba sa svojim suprugom Dejanom koji joj je u toku svađe zbog Filipa Cara vratio burmu, i kraj svake priče sa FIlipom Carom, Dalila je odlučila da se provede i uživa.

Podsetimo, Dragojevićka je nakon dešavanja sa Dejanom odmah otrčala do Cara. Ona mu je tom prilikom otkrila da će i od njega odustati.

- Filipe, molim te ostavi me. On je meni vratio burmu, ti se prema meni ponašaš kao prema nekim debilima, ja neću da ih imenujem, molim te skloni se - rekla je Dalila tada.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:14

DALILA, DEJAN I ALEKSANDRA UHVAĆENI ZAJEDNO: Subotićeva se druži sa bratom bivšeg dečka, a šuška se i da će svi zajedno u RIJALITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track