PRVI POLJUBAC DALILE I CARA: Filip nikad nije bio emotivniji! Kamere snimile šta je uradio čim je Dragojevićka završila s MUŽEM!
Foto: Printscreen

HAOS

PRVI POLJUBAC DALILE I CARA: Filip nikad nije bio emotivniji! Kamere snimile šta je uradio čim je Dragojevićka završila s MUŽEM!

Rijaliti -

Nakon žestoke svađe koju je sinoć imala sa suprugom Dejanom Dragojevićem, kada ju je pred svima polio vodom jer je pričala sa Filipom Carem, Dalila se osamila u izolaciji, a ubrzo je za njom došao Filip kako bi proverio kako se oseća.

Car joj je rekao da može da se osloni na njega i da nije sama u svemu ovome, doneo joj slatkiše, a potom je i poljubio u glavu.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen

S obzirom na to da se nije bunila, niti izmakla kada se Filip primakao da je poljubi, možemo zaključiti da je Dalili itekako prijao ovaj gest.

Podsetimo, Dalila je imala drugačije stavove u toku čestvrte sezone rijalitija. Naime, ona je rado na svom Instagram profilu komentarisala Nenada Aleksića Ša i njegovu preljubu, koju je načinio sa Tarom Simov.

- Gde ste sada svi koji se borite za prava žena? Je l' ovo ne boli Ivanu? Je l' nije osramožena i ponižena na najgori moguži način? Je l' ona nema osećanja? Zapitajte se i stavite se u njenu poziciju! I sad će mi neko reži da Nenadu i Tari teba dati podršku! Za šta? Za jednu emotivno unakaženu ženu? Šta ako ovo njegovu suprugu navede na suicidne misli, pa ne daj Bože, i na sam čin? Ma dajte molim vas, ovo je prešlo sve granice i svi oni koji se slade ovom nevoljom i ovom preljubom! - napisala je ona tad na svom Instagram storiju.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:44

DALILA U KUĆI PRONAŠLA PARE KOJE JE KRILA JOŠ U RIJALITIJU: Bivša učesnica BOGATIJA za nekoliko HILJADA! Ne zna kako da ih POTROŠI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track