MAJA MARINKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Progovorila o vezi Milice i Mensura! A evo šta će raditi sa Carem kad uđe u RIJALITI
Foto: Printscreen/Red Tv

OTVORILA DUŠU

MAJA MARINKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Progovorila o vezi Milice i Mensura! A evo šta će raditi sa Carem kad uđe u RIJALITI

Rijaliti -

Maja Marinković osvnrula se na vezu Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića, pa je prokomentarisala sve goruće teme vezane za ovaj ljubavni par.

Rijaliti učesnica bila je u "šemi" sa Mensurom.

"Ja Mensura volim, dobar je čovek. Imali smo mi nekih ispada koje ne smatram greškom, te stvari su iza nas. Ne mogu da komentarišem sada njihovu vezu jer je nisam ni pratila", rekla je Maja.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Red Tv

Na pitanje kako komentariše komunikaciju Vladimira Tomovića sa Milicom Veselinović, imala je da doda:

"Eh sad...To je bilo pre veze sa Mensurom. Možda je trebala da mu kaže na početku, ali mislim da će joj preći preko toga. Neću biti u ljubavnom tom nekom smislu sa Mensurom, ostali smo ipak priajtelji. Zavisi šta je bilo u tim porukama, tako će i preći preko toga."

Mensur Ajdarpašić
foto: Printsreen/Zadruga

Inače, Maja Marinković sprema se da uđe u Zadrugu i napravi lom. Kako se šuška, mnogi strepe od njenog ulaska, a Car i ne sanja da su se Maja i Sanja Stanković pomirile i udružile da ga zajedno unište.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Red Tv

"Bila sam kod Aleksandre Subotić na rođendanu i srela sam Sanju. Iskoristile smo priliku da porazgovaramo i pružimo ruku jedna drugoj. Izgladile smo odnose zbog situacije kada nisam ispala fer prema njoj. Sada smo rešile sukob. Sanja mi je sve oprostila. Što se tiče Cara, neću mu tražiti nikakvo objašnjenje, ali sve što bude hteo da mi kaže, dozvoliću mu i saslušaću ga. Dovoljno sam civilizovana da mogu da ga saslušam. E sad, kako će se dalje odvijati situacija, pustićemo vreme da pokaže. Ako udari na mene, imam niz dokaza da ga uništim! Za pomirenje u ljubavnom smislu nema šanse. Neću ja njemu i Dalili da stajem na muku niti me oni interesuju. Car je ionako neko ko se za pet minuta zaljubi pet puta”, rekla je Maja za "Star", a njena drugarica otkriva kakav ona to pakleni plan sprema sa Sanjom.

Sanja Stanković
foto: Printscreen/Pink TV

"Njih dve su se pomirile i odmah sklopile pakt da se osvete Caru za sve što im je uradio. U rijaliti prvo ulazi Maja koja neće Cara ostaviti na miru, jer ima mnoge dokaze protiv njega, a kasnije će im se pridružiti i Sanja i tada će ga zajedno dokrajčiti. Biće haos, ali on je to i zaslužio!", zaključuje izvor.

Filip Car
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:09

TARA SIMOV U SUZAMA: Bivša rijaliti učesnica ZAGRLILA PSA i plače kao kiša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track