MAJA I CAR DOTAKLI DNO DNA Imali žestok s*ks i to sve pred Janjušem! ZASKOČILA Filipa pred bivšim ljubavnikom samo da mu NAPAKOSTI
Foto: Printscreen

ispunila obećanje

MAJA I CAR DOTAKLI DNO DNA Imali žestok s*ks i to sve pred Janjušem! ZASKOČILA Filipa pred bivšim ljubavnikom samo da mu NAPAKOSTI

Rijaliti -

Ovonedeljni vođa Sale Luks odlučio je da potrčci budu bivši partneri, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš i odlukom napravio potpuni haos u "Zadruzi".

- Podigao bih Miljanu, Milicu, Nevenu, Mimu, Viki, Maju. Janjuš, Car, Dalila, Mensur, Dejan, Zola, Osmakčić. Maja i Janjuš su potrčci, ostali mogu da sednu - saopštio je on.

Maja
foto: Printscreen

- Idem sa Filipom u izolaciju, nemam komentar - rekla je Maja.

- Ovo je očekivano, ne ljutim se, drago mi je da neko razmišlja u tom rijaliti smeru. Tu smo da pravimo klipove, nikakav problem, ja ću spavati u izolaciji. Ako bude intimnih odnosa, ja ga bacam, videće gledaoci - komentarisao je Janjuš.

- Nije to problem, lagani smo po tom pitanju. Saša, iznenadio si me, problem je da na ljigav način meni predstavljaš nešto drugo, problem je u njemu, ne u Maji. Ja sam više puta ispred Janjuša imao intimne odnose, njega to ne zanima, ja sam njega spasio. Razočarao si me, jer igraš sa mnom rijaliti. Ne gledam Saleta više na isti način, Glumac mi je rekao da ću tek videti njegovo pravo lice- govorio je Car.

- Ja sam samo čula da je Filip tražio da ne idem ja sa njim u izolaciju - otkrila je Dalila.

- Ako Filip ne bude išao u izolaciju sa mnom, ja isto neću ići! Ja samo želim biti sa svojim dečkom - pobesnela je Maja.

- Ako će ona da ima neki strah... Zašto ne dokaže da nećemo imati strah, mene strah nije - dodao je Janjuš.

Filip Car je odlučio da sa svojom devojkom Majom provede celu noć u izolaciji, te su pred Janjušem imali intimne odnose.

kurir.rs

Bonus video:

01:43

NABOLA GA PESNICOM U GLAVU! Maja Marinković KONAČNO OTKRILA povod tuče sa Filipom Carem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja